Yelizumay Lovebaby27 myangelson Kimse göremiyor o zaman baka baka kör oldum ya da kafamdan uydurup hayal görüyorum 😄dünki ile bugün kini karşılaştırdım
Sementa63 Yelizumay Ben 12. gün test yapmıştım hamile olduğumu öğrenmiştim yarın tekrar yapın çıkarsa kan verin
Yelizumay Deletedmom_247 öyle yapıyorum canım dua ediyorum ama içim ferah değil hiç Allah’a emanet ettim inşallah hayırlısı ve sağlıkla ilerler inşallah çok teşekkür ederim sana da🤲
Kivircikannee Yelizumay canım bu kurumanın verdiği bir şey kırmızı olmadığı müddetçe ciddiye alma derim
Lovebaby27 Yelizumay yok canım ben görüyorum , erken gebelikte daha çok belli oluyor ya ondan dedim ☺️
Lovebaby27 Yelizumay bazen cameranın çözünürlüğünden dolayı gözükmüyor ama en sondaki resimde gördüm canım inşallah hamilesindir ❤️❤️
Yelizumay Lovebaby27 demi kuzum ya olmasa çıkar mıydı fotoğrafta inşallah kuzum bugün alacam erken gebelik testi inşallah vardır 🤲
Lovebaby27 Yelizumay inşallah canım alırsan yarın sabah ilk idrarla yap inşallah vardır stres yapma 😊
Yelizumay myangelson bi de o var.Bakalım kuzum ya bugün de erken gebelik testi yapcam varsa var yoksa yok