Yelizumay Esrakrc Lovebaby27 myangelson sibel2323 Deletedmom_247 Kızlar bakar mısınız teste göre negatif biliyorum ama sanki fotoda hep bi gölgelik bi çizgi var gibi bu test hep mi böyle çıkartıyor acaba😔
Lovebaby27 Yelizumay sen moralini bozma stres yapma biliyorum bu süreci yaşadığım için çok stresli oluyor insan oldu mu olmadı diye ama çook kişi olumlu sonuçlandı seninkisinden inşallah olumlu olur ben olumlu düşünüyorum senin hakkında ❤️❤️ Test yaparsan benide etiketle canım 😍
Yelizumay Lovebaby27 Evet anlıyosun beni çok çok teşekkür ederim yarın tekrar yaparım tabi ki etiketlerim kuzum 🤲
Esrakrc Sürekli yalancı pozitif gören viri olarak silik çizgiye asla inanmıyorum üzülüyorum sonunda sende inanma ya kan ver yada tam silik olmadan inama
Yelizumay Deletedmom_247 yok kuzum ya daha önce bariz net yalancı çizgi bile gördüm kan veriyorum negatif hep
Kivircikannee Yelizumay canım bu kurumanın verdiği bir şey kırmızı olmadığı müddetçe ciddiye alma derim
Mrszeyna Yelizumay cnm ümit vermek istemem ama ben gördüm bak profilime ade5 gün kala test yaptım silik bugün sabah 4 gün kala yaptım koyulaştı 19 bat kan verdim yarın öğrencem
Deletedmom_247 Yelizumay gönlünü ferah tut canım inşallah vardır. Sen kötü düşünme. Olmazsa da üzme kendini,bol bol dua et. Bende herkes için ediyorum rabbim duysun sesimizi. İçin rahat etmezsede Bence cuma günü kan verebilirsin zaten her şey belli olur
Yelizumay Deletedmom_247 öyle yapıyorum canım dua ediyorum ama içim ferah değil hiç Allah’a emanet ettim inşallah hayırlısı ve sağlıkla ilerler inşallah çok teşekkür ederim sana da🤲