ppmerlina kalbimmmmmmmmmm tahin mide yanması ve ağrısına çok iyidir hatta muzla beraber yerseniz reflüye birebir
gulinnoo smoms bende yumurta yiyemiyorum ama bir tarifle yiyebiliyorum ancak o da yumurta salatası tavsiye ediyorum malzemeler Haşlanmış yumurta Maydonoz Taze soğan Hepsini küçük doğarıp üstüne zeytinyağ karabiber ve yarım limon sıkıp yiyorum belki sizede faydası olur
minnosss58 12 haftalığım peynir zeytin domates hepsinden tiksindim kokusunu dahi alsam midem bulanıyor buzdolabını açarken bile nefesimi tutuyorum ki koku almiyim midem bulanmasın diye ben mi anormalim yoksa hamileliğin ilk zamanlarında bu durum mu normal 🥲
Alya05 minnosss58 bu haftalarda normal. Bebek birqz daha büyüsünnsrjde toparlanırsın canm bende ilk 3 ay öyleydim
Meridaily minnosss58 ben de aynı durumdaydım🥹 5. Haftadan 14. Haftaya kadar yaşadım aynı durumu, sonra yavaş yavaş kendiliğinden düzeldi. Buzdolabını açmayı bırak mutfağın önünden geçemiyordum😅
girlll Merve_3300 çok şükür yalnız değilmişim asla yiyemiyorum ben de :( birkaç kez zorladım kendimi fakat kustum maalesef :(
Katres Alya05 afiyetler olsuun🥰. Malesef ilk 5 ay asla yiyemedim. Ama sonra genelde granola+ev yoğurdu+muz+donmuş meyve+fındık badem şeklinde ilerledim. Bowl tarzı yani. Hem uğraşmıyodum hemde nedense öyle şeyler yemek daha zevkli geliyordu.
burcinn01 Kızlar avokado folat yönünden cok zenginmis birde kırmızı biber c vitamini bir de bol yeşillik maydanoz az ama 2 3 dal yeterli roka dere otu Semizotu özellikle ben bunlarida ekliyorum extradan
Nrdnkrts iremiko_ her şeyin fazlası zarar ilk gebeligimde limon maydanoz yeme.dediler kan cıvıltır düşük olur diye ikinci gebeligimde yedim çok.sukur bisey olmadi canın çekiyorsa ye bence her gün 1 tutam yesen de bisey olmaz