zuleyhaserdar Kızlar Cuma günü kan değerim 64 çıkmış şimdi kontrolden geldim kese görülmedi dedi kan verdim öğleden sonra gel dedi doktor hani hamile değilmiyim neden böyle oldu
asil15 zuleyhaserdar kese genelde 5 6 hafta civarı gözükebilir şuan çok başındasın o yüzden göremezsiniz beta dusuk olduğu için belirli bir aralıklı kan vermeniz gerekiyor
Busranur_mnts zuleyhaserdar canım kese görünmesi için çok çok küçük bi değer benim 5+2de 2 bin beta ile bile görülmedi 6 haftada kese net görülüyor kan sonucun artmışsa endişelenme biraz beklemek lazım
tanemm19 zuleyhaserdar kese gözükmesi için en az değerinin 1500 olması lazım canım şuan önemli olan bu değerin iki günde bir iki katı artmış olması yani cuma 64 ise bugün verdiğin kanda iki katı artış beklenir kan sonucun çıkınca yaz burayada
YyyyYasemin zuleyhaserdar bu değerde zaten kese gözükmez doktor neden muayene etmiş ki kan verelim yine demesi gerekirdi ultrasona 1300 leri hatta 2.000 leri görmeden girmeyin
zuleyhaserdar zuleyha12756_ geçmi döllenme oldu acaba?kan verdim İnşallah yükselir öğleden sonra gidicem
zuleyha12756_ zuleyhaserdar inanki canm benimde son adet 26 Ağustos yani 6+6 haftalık ama geçen hafta gittim 5+3 olması gerikirken bana 4+5 haftalık dedi demek geç döllenme olmuş yarın tekrar gidicem bakalım bebek haftasını yakalamış mi
asil15 zuleyhaserdar ben 6+4 keseyi 8+4 de bebegi gördüm sizde 2 hafta yada 10 gün bekleyin görürsünüz
zuleyhaserdar zuleyha12756_ ya birde azarlar gibi kesse görülmedi sekreter 64 dedi Cuma günü verdiği kanda doktorda ya Allah aşkına ya dedi kalktı sanki ben dedim gözükmesin kese
Busranur_mnts zuleyhaserdar ay tavra bak bilmiyor olabilirsin 1 hafta sonra gel demek bu kadar zro değil devlet doktoru muydu imkanın varsa özele git
zuleyha12756_ zuleyhaserdar terbiyesizler devlet mi özel mi gittiğiniz yer yani genellikle özel ilgili oluyor devletteki sekreterler böyle
zuleyhaserdar Busranur_mnts evet devletdi mecbur gidiyor insan hem bizim sayemizde para kazanıyorlar bizrde şu tavıra bak ya her hamilelik farklıdır nerden bileyim ben keseyi değeri insanı sinir ediyorlar he
zuleyha12756_ Havin49_ evet haklısın canm buyuk ihtimalle adet sonrası kalmışsın ben sonlara doğru bence
asil15 zuleyhaserdar maalesef öyle bazı doktorlar bebegi görse bile 12 hafta altına normal gebelik gibi bakmıyorlar
tanemm19 zuleyhaserdar yok yok hiç alakası yok canım ben 26 ile öğrenmiştim hemde tam 12 gün adetim gecikmişti. Önemli olan düzenli artış olması