1devaannesi Benim bat bugün 2 gün sorna randevum var onu bekliyorum eğer begatif çıkarsa birsure uygulamaya ara vereceğim artık oldumu olmadı mı vs derken hevesim çok kırıldı
senemyetis Kızlar lütfen bana da bakar mısınız nimo erken gebelik testi yaptım daha önce bir kürtaj bir kimyasal gebelik geçmişim var
Neva_aydn senemyetis ayy valla net biçimde r şekilde burdayım diyor kaset testle tekrarla yada başka bı markayla tekrarla inşallah çıkar 🥰🤲 nasıl mutlu oldum çift çizgiyi görünce
senemyetis Neva_aydn allahım inşallah öyledir markayla ilgili kötü şeyler okudum ağlamaktan içim çıkacak kürtaj olduğum bebeğimin acısını hala çekiyorum bana dua edin lütfen
senemyetis Sarkac malesef kan sonucu 0.17 dün attığım test ilk anda böyle oldu bugün 2 tane daha farklı marka yaptım onlarda bile silik vardı siz düşünün hayal kırıklığı resmen bundan sonra hiç bir şekilde test yapmayı düşünmüyorum
minikmucizem356_ Benim de bugün bat koyu kahverengi leke geldi büyük ihtimalle sokuluyor adetim gönlü ister yerleşme kanaması olsun ama hiç sanmıyorum