Damla_111 @umynurr Aman başla başla canım bende kaşıdım kaşıdım bilmedim bir baktım ki çatlamış göğüsüm 😂 karnım da kaşınıyor ama yağ sürüyorum bakalım inşallah karnım da çatlamaz
Fatma_furkan1996 Annesii66 ilk çocukta hiç yaşamadım ama şuan 21 haftalık göğsümden beyaz sıvı geliyor normal mi bu durum göğüslerim de çok ağrıyor dokununca bile acıyor😕
nuryilmaz8 umynurr kaşıdım da göğsümü sıktım da o gelen sıvıyı yara olan yerlere sürdüm geçti gitti o kadar abartılacak birşey değil sıktım hemen doğum başlar diye birşey yok yani 😂
1Nihan umynurr selam bende 28 deyim benimde bazen öyle oluyor ben ara sıra kantoron yağı sürüyorum hem göbek hem basen hem göğüs hem rahatlatıyor hemde hiç çatlamadım ilk çocuğumda da böyle yapmıştım dene istersen
nuryilmaz8 umynurr bende sağlıkçıyım biraz abartmamak lazım bu olayları korkutuyorlar sakın sıkma falan diye çünkü merak edip sürekli yapacak insan var o yüzden biraz halk arasında korkutucu olmuş 🤣
Sultansultis benim de kaşıntı oluyordu lansinoh göğüs ucu kremi aldım onu sürüyorum uzun süredir sıkıntım kalmadı, büyüdüğü için gerginlikten kaşınıyor galiba