Annesii66 umynurr 27 haftaya bir gün gün kaldı benimde arada sıvı geliyor normalmış şunalık hassasiyet yok ilk kızmada geliyordu süte hazırlık ön süt gibi bişeymiş
Ozgemlym umynurr çatlama belirtisi muhtemelen kaşıma canım 28 haftalığım vücudumun çeşitli yerlerinde kaşıntılar var ama ilk kızımda da olmuştu çatlak 😣
ErdoganGamze umynurr 29 haftalığım, Aynen hassasiyet arttı, süt iniyor yavaş yavaş galiba. Kaşıntı da var ama ellemiyorum, karnım zaten harita gibi, göğüslerim de öyle olmasın bari 😒
umynurr Annesii66 evet bende sut gelebilir eger dokunur yada sıkılırsa kasilma erken gebelik llabiliyor diye duydum o korkuyla dokunmuyom
Fatma_furkan1996 Annesii66 ilk çocukta hiç yaşamadım ama şuan 21 haftalık göğsümden beyaz sıvı geliyor normal mi bu durum göğüslerim de çok ağrıyor dokununca bile acıyor😕
nuryilmaz8 umynurr kaşıdım da göğsümü sıktım da o gelen sıvıyı yara olan yerlere sürdüm geçti gitti o kadar abartılacak birşey değil sıktım hemen doğum başlar diye birşey yok yani 😂
Damla_111 @umynurr Ben kaşıdım ve çatladı şuan yağ kullanmaya başladım ama hala kaşınıyor ağrı da var kaşımamaya çalışın mümkünse
umynurr Damla_111 cok gecmis olsun cnm bende catlak kremi daha baslamdm herkes baslamis ben gec kaldim galiba
Momsss2204 28+4 ama göğüslerimde bir hassasiyet ya da kaşıntı yok beni de olmaması korkutuyor valla acaba sütüm olmayacakmi diyorum🙄 Karnimda kaşıntı var son günlerde o da büyüyüp gerildiği için sanırım kaşımamaya çalışıyorum Hindistan cevizi yağı sürüyorum rahatlatıyor
Sydnr58 umynurr bioderma atoderm creme ultra. Kızıma almıştı egzamalı bir cildi var. Göğsüme sürüyorum şimdilik. Bebek doğunca kendime özel başka marka alırım
mcrukiye @umynurr ewet cnm bende 28 hafta dayım ve benimki de kaşınıyor tırnaklarim ile değil de elimde üstten üstten yavaş yavaş ovalayarak kaşıntımi gidermeye çalışıyorum
umynurr mcrukiye söyle zaman hizlica gecse saglikla alsak kucağimıza cocuklari 🤭🤭şu her hafta bir güncellemeyle basimiz belada