beautymom İnanın firmaya karar vermek bence hepsinden zor çünkü o kadar çok firma varki zaten hepimiz yaptırsak mı yaptırmasak mı gerekli mi gereksiz mi diye düşünürken birde benim gibi doktorun alenen komisyon aldığını farkedince hiçbir firmaya güvenmek istemiyorsunuz. Burda önemli olan bence sizin neleri öğrenmek istediğiniz yani çok daha uygun fiyatlı yapan yerlerde var ama yapılan test sayısı daha az. Bazı firmalar daha az test yapıp daha çok test yapan firmalarla aynı fiyatı verebiliyor bunları ancak bizim gibi kurcalayarak sorarak öğrenebilirsiniz. Açıkçası benim eşim bu konularda çok dikkatli ve sorgulayıcı olduğu için ilk doktorun komisyon aldığını farkedebildik yoksa ben doktorun dediği yere direk yaptırırdım ama sonrasında bana sırf para için başka testler yaptırır mıydı diye düşünmeme sebep oldu öğrendiğimden beridir. Bu firmayada karar verirken açıkçası yaptıkları testler, fiyatı, hemde etrafımda daha önce yaptıranlar olduğu için tercih etmiştim. Birde şu anki doktorumda iki firma önermişti biride genokstu biraz tescillemiş gibide oldum açıkçası doktorum sayesinde o yüzden bu firmaya yaptırmaya karar vermiştik iyikide öyle yapmışız 🙏🏻🌸