Brna-34 EsoMom_ 1 hafta daha beklerim artık söylemezse 😇ama artık çok zorlanıyorum vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız 🙏
EsoMom_ Gokcebdk ayyyy maşalllah bakalım bana ne zamana gün verecekler erken gelecek gibi hissediyorum ama bakalım :)
Berlibusra EsoMom_ merhaba 33+3 Kasım 28 gösteriyor uygulamada henüz doğum için konuşma yapmadık 36 haftada nstye bağlancam bakalım hayırlısı Sağlıkla gelsin bebişler Âmîn
demirrleydi_ EsoMom_ 35+6 olduk doktorum 39.haftada doğuma alacağını söyledi o zamanda kasımın ilk haftası oluyo bakalım bizimki erken gelmek istemezse eğer bende kasım annesiyim Allah nasip ederse🥰
Brna-34 EsoMom_ analık herşeye katlanmak demektir 😀 😬 kucağımıza alıp kokusunu içimize çekince herşeyi unutucaz 🙈🤭
Berlibusra EsoMom_ bazı doktorlar evet bağlıyor ama erkenden girmenin bir anlamı yok eğer 32 haftadan önce kasılmaların yada sancıların olursa bağlıyorlar benim şuan öyle kasılma yada sancım olmadığı için doktorum 36 dedi
demirrleydi_ EsoMom_ Allah razı olsun canım hiç sorma her hafta kontrol var sabah yine gidicem oraya koştur şuraya git derken pertim çıkıyor yaa
EsoMom_ demirrleydi_ bende yarın öylesine bi devlete goruncem dahiliyede randevum varken Kadın doğumdan da almıştım kendi doktoruma haftaya randevum var özledim oglusumuuu hepimize sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar nasip ettsin rabbim insalllah 😘🥰🥰🥰
demirrleydi_ EsoMom_ amin amin inşAllah sağlıcakla gelsin minik prens ve prensesler 🥰🥰 bizimde erkek bebek bir kızım var ama sanki ilk gebelik gibi heyecan dorukta
busrasya2334 EsoMom_ başın sağolsun canım benim inşallah bu yavrunu sağ salim tam ve sağlıklı şekilde kucağına alacaksın 💕
Gul1402 EsoMom_ 34+2 den merhaba🌸 kızım masallah o kadar hareketli ki annesini uyutmuyor. 32 de nst ye girdim sanci vs hiçbir şey çıkmadı. Agirlasmadim da daha, Allaha sukur su anlık her sey yolunda 🌸
EsoMom_ Gul1402 bizimde öyle benimki biraz aceleci davranıyor sanki 30. Haftada girdik nstye biz bişey çıkmadı çok şükür 🥰🥰🥰
demirrleydi_ EsoMom_ hemde nasıl acaba nasıl bir bebek olucak kime benziyor günler nasıl geçer aklımda deli sorular🥰