EsoMom_ Queen19 ondan kaynaklı ama iki yeğenimde biri 37+0 da diğeri 37+5 de doğdu köveze bile girmedi :)
EsoMom_ minikkalp2 komik gelecek ama 67 le hamile kaldım 70 im şuan skskskjjdkfk Karnım sisti de alpaslan sağolsun kasıgımda olduğundan çok acıtıyor senin kızzzz ne dırumdaaaaa🥰🥰
Miniginannesiiii1111 EsoMom_ amin inşallah hepimiz sağ salim kavuşalim 🙏🏻❤️ gün geçmiyor gibiydi 30 dan sonrasi daha geçilebilir geldi sanki en azından bana göre öyle 🧿
EsoMom_ Miniginannesiiii1111 bana tam aksine geçmez oldu 30 bana hayırlı gelmedi sksksksk bende durdu zaman sksksksk
EsoMom_ Berlibusra bilmiyorum ben niye böyle oldum dolabıyla hep aşk yaşıyorum ondan sanırım 🥰🥰🥰😀😀😀😀😀
minikkalp2 EsoMom_ iyi be 35+3 olduk sezeryan günü alıcaz benimki baş aşağı kafasıyla cıktı cıkacak 😂
Miniginannesiiii1111 EsoMom_ benim birde 5 yaşında oğlum var ya evde yaren yoldaş bana okulada gidiyor anaokuluna onunla vaktim geçiyor 🙂
EsoMom_ minikkalp2 benimde öyleeee 33+4 olduk ama 36 da gün vericem dedi sana şu günler arası vericem diye söyledi mi kaçıncı haftada alacak belli mi :)
minikkalp2 EsoMom_ aslında 39a kadar bekleyecektik ama önceki sezeryan dikişinde esneme oldu ağrım oluyor 38e girdiğim gibi al dicem büyük ihtimal kabul edicek kuşum
EsoMom_ Miniginannesiiii1111 eeee öyle vakit geçer bacım ben evde dört duvar arasındayım hastane annem arasında hit gel yapıyorum eşim dışarı çıkartmıyor bişey olur diye jsjsjsjd paranoyak oldu adam sksksksdj
EsoMom_ esmaa535353 benim doktorumun evi yakın ondan pazar günü gelip taburcu ediyor bazende nöbete kalıyor pazar günleri :)