Berlibusra EsoMom_ kasılmalarınız olduğu için almışlar bende çok şükür herhangi bir kasılma sancım olmadığı için doktorum 36 haftada dedi. Benimde 3 gebeliğim
EsoMom_ esmaa535353 aaa ciddi misin o zaman biz seninle aynı hafta aynı gündüz :) benimde 8 ile 15 Kasım arası gelişimine göre 8 kasımda olabilir demişti haftaya gün verirse bakalım beklemedeyiz :)
Miniginannesiiii1111 EsoMom_ 36+0 yarın doktor kontrolü var bakalım benim sezeryan olacak 🥰 bu ay sonu da olabilir sağ salim inşallah
Miniginannesiiii1111 EsoMom_ valla bilmiyorum ki ilk oğlumda 37+1 de gün vermişti 🥰❤️ sağ salim gelsinler inşallah vaktinde 🙏🏻
Mavisanne16 35+5 yarın 2.nstye gireceğiz sancı yoktu öncesinde tahmini tarih 17kasım ama bakalım kızçe ne zaman gelmek isteyecek
Queen19 Ben doktoruma 38+0 da yapsak mı dıye sordum sezeryanı onu bıle kabul etmedı 38+5 te alırım dedı… 🥹 sızınkıler nasıl 36-37 de alıyor🤨
EsoMom_ Queen19 benim riskli olduğu için ilk gebeliğimde 40 haftalık ölü dogumum var riske girmek istemedikleri için ve perinatoloji o haftalarda önerdiği için
Miniginannesiiii1111 EsoMom_ amin inşallah hepimiz sağ salim kavuşalim 🙏🏻❤️ gün geçmiyor gibiydi 30 dan sonrasi daha geçilebilir geldi sanki en azından bana göre öyle 🧿