Kukoss bilgenbaglikol merhaba arabadan memnun musunuz :) kaca aldiniz birde. Agirligi surusu nasil bende bunu alicam da
bilgenbaglikol Kukoss açıkçası daha kullanmadık aktif olarak ama biz kullanışını sürüşünü test ettiğimizde sevdik açılma kapanma kısmı tek elle olmuyor bilginize onun dışında herşey benim nazarımda okey fiyat ise 10.250 ye aldık.
Kukoss bilgenbaglikol ben o fiyata internette gordum hicbi subede bulamadim denemek icinde oyuzden kararsiz kaldim az parada degil ☺️
Baklavaseverim zclk Travel kraft lima kullandım kabin kraft boston boston’un manevraları vs sürümü çok kolay rahat tek sorun kendimize çeviremememiz onun dışında bir daha alacak olsam yine onu alırım öyle çok hoşuma gitti 🤣
bilgenbaglikol snmmy henüz aktif olarak kullanmadık fakat kurulum aşamasında hafifliği görüntüsü olarak vs memnun kaldık kullanmamıza biraz daha var o yüzden şuan max yorumum dış görünüş hafiflik olarak güzel
adatuna 3bebekliannee bizim mamad papas’ın üzerinden araba geçti bir şey olmadı ya 😂 aşırı kaliyeliler bence