Nalan_6552 Allah razı olsun Insallah 2.5 aylıktı rsv vırusu oldu, nasıl kaptığını bızde bılmıyorum esımın aılesı ve benım aılem gördü okula gıden çocuklarda vardı aralarında bı kaç gün sonra hastalık belırtılerı başladı en son agırlasında hastaneye yatırıldı gecesi ölüm haberını aldık malesef. Suan 10 aylık bı kızım var kış ayında doğmuştu ve çok küçüktü o yüzden ilk 6 ay kımseyı sokmadım evıme gıden benden gıttı evlat acısını ben yaşadım ve kımseyı kabul etmemekle en guzelını yaptım çocuğum ilk 6 ay hastalanmadı şükürler olsun. burda da çevrede de lıncleyen çok oldu kımseyı kabul etmedım dıye ne dıyeyım kı Allah evlatlarına uzun ömür versın umarım hıc bı zaman anlamazlar benı lakın kınayan da var lincleyen yol yordam bilmiyorsun dıyen de var. Kımsenın ımtıhanı bıtmedı kımseyı kınamamak lazım. Ağır şeyler yaşadım herkes küstü kavga ettı bızımle kımse de bu kızm çocuğu ölmüş korkuyor bıraz bırakalım çocuğu buyusn demedı. burda da keza öyle lınceleyen çok oldu, ben kımseye yaşattığını yaşa demem rabbım yasatmasın tek duam odur ama ah çok alan oldu ne yazıkkı onu da rabbım görüyor helal etmıyorum