tahamommy carpediem97 kraft kenya kullanıyorum memnunum biraz daha bütçem olsaydı prego concorde de alabilirdim ikisi arasında kalmıştım
Sultansultis ppmerlina çok ağır değil mi o? canlı görmedim ama internette 14 kg üstü bi araba olduğu yazıyor
ppmerlina Sultansultis ben aldığımız yerde canlı canlı elledim açtım kapattım vs bana pek ağır gelmedi şahsen, tabiki bir baston bebek arabası değil onu zaten 2 yaşına geldiği zaman gibi kullanabiliriz normal bebeklere uygun değil
Sultansultis yasen1 alırsanız yorumunuzu duymak isterim, benim daha doğumuma var derin araştırma içindeyim. Etrafımda küçük çocuğu olan önerisi olan kimse yok o yüzden zorlanıyorum karar vermekte
yasen1 Sultansultis benımde var daha aslında ama bakıyorum sureklı kabın boy net alıcam pusetlı olanlardan en mantıklısı bu travel baston kullanmış bırı olarak en en en iyisi alınca mutlaka yazarım sızede
Eres26 carpediem97 çift yönlü puseti ayrı takılan oturma ünitesiyle birlikte katlandiginda 7.7 kg olan Prego Toronto plus aldım ben
Kubra9600 Eres26 bebek arabası katlanmış ölçüsü yada arka tekerleklerin dıştan dışa ölçüsünü paylaşabilir misiniz acaba araba bagajına sığacak mi öğrenmek için soruyorum hiç bir yerde bulamıyorum bu bilgiyide
Havin49_ meryys ben aldım çok güzel valla siz bilirsiniz ama çok yer kaplıyor hiçbir yerden geçilmiyor markasına göre de değişebilir ben joie aldım
Nrgalt8 carpediem97 kraft Tokyo plus aldım ben ikizlerim için 2 tane. Hem poşetli hem çift yönlü kullanılabiliyor. Özellikle çift yön portbebe çıkarılmadan yapılabildiği için mantıklı gelmişti bana. Ben henüz kullanmadım ama genel yorumlar iyi