carpediem97 Kızlar 34 haftayim daha arabayı secemedimm çift yönlü puseti dahil ve ayrı takılabilen nisbeten hafif taşıması kolay fiyatı üst sınır 27 bin olan bebek arabası önerilerinize açığım 🥲
Glnrgz carpediem97 ben de aynı kriterlere baktım birkaç yere bagi neo 2 alacağım gibi. Benim de doğum yakın bugğn yarın alırız. Hem nispeten hafif hem çift yönlü hem kapanınca baktığım diğer arabalara göre daha az yer kaplıyır. Hem de puseti vs olabilecek olan bunu bulabildim. İlerde pişman olur muyum bilmiyorum
Havin49_ carpediem97 joie aşko 12-15 arası değişiyor fiyatı ben ikiz arabası aldım acayip güzel duruyor daha kıalnaödım ama çok hafif cnm be çok kullanışlı
Hellgirls carpediem97 huggy 5in 1 aldım travel sistemlerin arasında en hafifi katlanması kolay diye sipariş verdim bugün fiyatıda uygun yorumlarını okuyup emin oldum iyice sizde bakabilirsiniz 🤍
yasen1 carpediem97 travel düşünüyorsanız bence almayın pişmanlık ikinci gebelıgım kabin boy düşünüyorum portatif tek düğme ile kapanış konforlu kendı başınıza bile rahat edebilirsiniz çok hamile arkadaşıma dedim dinleyen olmadı şimdş herkes pişman keşkelerle pusetlı kabin boy araba arayışındayım bende
carpediem97 yasen1 bulursanız yazar mısınız benim için de hafif olması önemli ama hem hafif hem çift yönlü kullanımı olan bir model bulabilir miyim acaba dedim 🥹
Sultansultis ppmerlina çok ağır değil mi o? canlı görmedim ama internette 14 kg üstü bi araba olduğu yazıyor
meryys Meridaily Benimde bu hoşuma gitti ikizlere 2 tane alıp bağlamayı düşünüyorum çok yer kaplıyor mu
onay21 Joie litetrax 4 kullandım 4 yıl hala tertemiz kullanılabilir kesinlikle bakabilirsin ben pusetli aldım pusetsiz de tercih edilebilir