asil481_ sibelcgdm1 reglim 6 gün geçikti. Beta hCG 677 gözüküyor kilo kaybım var dediğim gibi yemek yedikçe kilo veriyorum iki gündür de ara ara bulantım oluyo
asil481_ sibelcgdm1 hastaneye gidemedim sağlık ocağına gittim. Çarşamba günü hastaneye gideceğim gebelik varmış allahın izniyle çarşamba günü herşeyi öğreneceğim. Ayrı zamanda bende rahim ağzı kalınlaşması varmış bayanlar yaşayanlar oldu mu nasıl düzeldi
sibelcgdm1 asil481_ canım direk bu soruyla kendin yeni soru aç insanları yanıtlasın burdan kimse görmeyebilir
bsraltnsy sibelcgdm1 ya bende 6+4 üm bende sen gibi 8.72 yle ogrenmistim son adetim 21 eylul dü kalp atisini kesiyi gordunmu
sibelcgdm1 bsraltnsy 5 haftalıkken kese görünmedi 6 haftalıkken kese göründü bebek yok dendi ben şimdi 8 haftalikkken başka hastaneye gideceğim
sibelcgdm1 bsraltnsy Canım 8 de tam netleşiyor ya kanama olmadığı sürece sende 8.haftanda git sorun olurda gözükmezse de ne gelirse Allahtan içini ferah tut ☺️🤲🏻 Belirtilerin neler peki ? Mide bulantısı felan varmi
bsraltnsy sibelcgdm1 mide bulantisi cok az ama asiri istihim var ve halsizlik cok surekli uyuyorum ya
sibelcgdm1 bsraltnsy benim de iştahım var ama yiyemiyorum midem almıyor midem bulanıyor bugün acayip yorgunluk vardı kaç kere yattım uyukladım bilmiyorum çubuk kraker elma salata bastırıyor
bsraltnsy sibelcgdm1 keske suan bende yemesem hemen kilo aldim yaa kusma olmasin ama sureklide yemek istemiyorum
sibelcgdm1 Kaç kilo aldın ki canım mide bulantım olduğu halde bende 2 kg fazla gösteriyorum vermedim yani öyle deme bulantı kötü bisey 🥺