asil481_ Bburcuyavuzz esasında ben erken olduğunu düşünüyordum iki yaşinda bir oğlum var eşim kız çocugu istiyor Rabbim inşallah nasip eder sağlıklı bir şekilde abi kardeş büyürler diye düşündük. :))
asil481_ Arkadaşlar iyakşamlar. Beta hCG serum plazma 677.0 çıkmış Değer referans dışı diyor ve kırmızı ünlem işareti ile gösterilmiş e nabız dan baktım. Sizce gebelik var mı?
sibelcgdm1 Tekrar kan verdim bekliyorum kızlar doktor 15,16 çıkarsa gebesin inşallah dedi lekelenmem azaldı cok ince geliyor daha bakmadım
sibelcgdm1 Beta 8 den 36 olmuş dedi doktor kadın doğuma randevu alıp takibini yapabilirsin dedi ☺️ pozitif dedi
asil481_ sibelcgdm1 ben normalde 58 kiloydum iki hafta içerisinde 45 e düştüm. Herhangi bir eksiklik var mı diye kan vermiştim değerlere bakılsın diye kilo kaybı yaşiyorum sonuç alcam
sibelcgdm1 asil481_ Allah Allah vardır illaki başına gelen biri mide bulantın felan varmi değerinde yüksek mi baya bilemedim kaç haftalık ?
asil481_ sibelcgdm1 reglim 6 gün geçikti. Beta hCG 677 gözüküyor kilo kaybım var dediğim gibi yemek yedikçe kilo veriyorum iki gündür de ara ara bulantım oluyo
rumeysa213 Bburcuyavuzz ben cuma günü kan verdiğimde 47 çıkmmiştır bugün acil de verince 57 olmuş doktor çok haziran demiş dedi