Meridaily GEBES3 ben de kullanmak istiyorum kuzum ama çok zor bir fitil ya 😅 kullanabilecek misin bakalım sen bana da haber ver, ben 2 ye bölüp öyle mi kullansam bile dedim😅
GEBES3 Kubra_2646 tabii ki bakalım deneyeceğim artık bi kullanmasam mı dedim ama kullanmaya karar verdim
Meridaily GEBES3 ay hadi inşallah şifa olsun kuzum😍🤲 sonucu yaz bana da kuzum❤️ ben de kullanacaktım ama geçenkinde baya canım acımıştı, yarın sabah da tetanoz aşım var onu olup yarın gece kullanayım dedim.
Meridaily GEBES3 aa tamam kuzum bugün öyle kullanayım kuru şekilde olmuyor çünkü. Sen herhangi bir etkisini gördün mü akıntı ne durumda gerçi bir taneden pek belli olmaz ama. Kaçıncı haftandaydııın🥹
GEBES3 Meridaily daha bir tane kullandım bi etkisi var mı bilmiyorum anlayamadım çok iki gündür bulantım kusmam olduğundan ona pek odaklanamadım 🥲
GEBES3 Meridaily ama farkettiğim şey şöyle böyle su gibi bi ıslaklık oluyor akıntı sanırım bi de daha beyaz bi akıntı olmuş oda ilaçtan herhalde dedim bakalım gün gün inşallah şifa olur 🥲🫠 biraz kullanımı zor
Meridaily GEBES3 yaa çok geçmiş olsun kaçıncı haftandasın? Benim 14. Hafta azalmaya başlamıştı bulantı
Meridaily GEBES3 ben de kullanabildim sonunda kuzum ay ne zor kullanımı ya inşallah şifa olur🥹 bence ilaçtan çünkü araştırdığımda hep sonradan beyaz akıntı geliyor falan yazmışlardı.
GEBES3 Meridaily 7+4 deyiz şimdi 7 ye girer girmez başladı 😢 çok şükür yine öyle çok değil ama günde bir defa falan kusuryorum gerisi bulantı tek bakalım süreçte nasıl olacak 🫠
Meridaily GEBES3 yaa inşallah çabucak geçer kuzum🥺 bende koku hassasiyeti çok fazlaydı mutfaga giremiyordum 🤦♀️ ama birden geçecek inşallah 😊🌺
GEBES3 Meridaily inşallah canım bugün kusmadım şükür bulantı oldu bi kaç defa artık günden güne değişecek sanırım 🫠