GEBES3 Kızlar benim kokusuz kaşıntınız ama 2 haftadır beyaz günlük tırnak kadar akıntım oluyor bugün doktora gittim söyledim böyle böyle diye yine de fitili yazdı kullansam mı bilemedim aşırı bir akıntı değil 3 hafta sonra bir daha ki kontrolüm
GEBES3 GEBES3 iki hafta önce de idrar testi yapıldı temiz çıkmıştı ondan sonra akıntım başladı napsam bilemiyorum
teraziela GEBES3 Bana başka marka bir fitil verdi kullanıyorum ilerlemeden kullan bence benim sulu akıntım öyle diyince yazdı sende yazdıysa kullann derim
elifcnz GEBES3 benimde sulu beyaz akıntım oluyor kasıntısız kokusuz. Hatta tuvalete gittiğimde oluyor doktoruma söyledim ama bisey baslamadı
GEBES3 teraziela benim de öyle kokusuz kaşıntımız ama oluyor günlük az miktar bir akıntım kullanayım mı madem
teraziela elifcnz benim bacak aramda ağrı ve vajinamda da oluyordu ondan verdi birde ekstra magnezyum verdi
GEBES3 elifcnz benim gün içinde yürüyünce oluyor ama saydam değil beyaz kremsi ama çökelek gibi de değil bilemedim ya doktor her ihtimale karşı yazdı biraz sanki
elifcnz teraziela anladım çatı ağrıarım cok oldu benimde 4 gündür magnezyum içiyorum cok iyi geldi size de iyi gelir inşallah.
elifcnz GEBES3 dogrudur kullanın belki fazydasıno görürsünüz. Benimde artarsa bende söyleyecem bakalım
0Berfin0 GEBES3 ben kullandım biraz kuru bi fitil ama işe yaramıştı bende akıntım vardı idrar da enfeksiyon da vardı az miktar. Kullanın sakıncasından çok yararı olur enfeksiyon daha tehlikeli
GEBES3 0Berfin0 enfeksiyon var mı bilmiyoruz ki hafif bir akıntı kaşıntısız kokusuz söyledim ne olur ne olmaz diye yazdı ondan kararsız kaldım ya 😢
Meridaily GEBES3 benim de aynı şikayetim var aynı fitili verdi bana da doktor. 1 tane kullandım ama kullanamadım desem yeri çok zor bir fitil ya
Meridaily GEBES3 çok yoğun bir akıntı var bazen sarımsı beyaz, bazen sadece beyaz kremsi. Ama yogun bir akıntı. Koku kaşıntı yanma vs yok. Doktora dediğimde verdi fitili bana da.