Bykessra aylin_a Bence kabul etmeyin bir başkasının adını koymayı. Sonuçta o bebek yeni bir birey bambaşka bir karakter niye başkasının adının sorumluluğunu ağırlığını taşımak zorunda kalsın. Anlamıyorum bu dede nine ismi koyma merakını ismini koyunca en iyi evlat olduklarını mı sanıyorlar. Abim de yeğenime babamızın adını koymak istedi ona da aynı şeyleri söyledim. Tabi yine karar sizin.
tkrk aylin_a kusura bakmayın beni bile sinirlendirdi bu durum koymayacağım ben razı değilim diyin o zaman kavga etmeyin sağlığınıza bebeğe zarar kesin nokta koyun koymacağım o ismi ben razı değilim beraber başka isim bulalım diyin canınızı sıkmayın 😞
MerveLeo aylin_a asla kabul etmezdim. Ali ya da Kemal ismini severim onlar olsa bile istemezdim kayınbaba ismi. İlk ismi sevdiğiniz isim koymaya çalışın.
Bdks98_ aylin_a 📌 Yusuf İsminin Anlamı: Allah’ın hediyesi İlahi güzellik ve iyilik sahibi Yakışıklı, güzel yüzlü erkek anlamlı güzelmiş Yusuf Ege,Yusuf Efe,Yusuf Can olabilir geldi bana :)
mucizemizibekliyoruzz aylin_a yine de garipseyebilirler. Sanki sizin babanız yokmuş gibi. Siz de kendi babanızın ismini koymayı istediğinizi söyleyin bakalım eşiniz ne diyecek
Zelis_ozdrgn aylin_a Çok karşıyım böyle kayınpederin kaynananın ismini koyanlara karşı böyle ayrı bir nefret sinir besliyorum yani neden bilmiyorum ben büyüklerin ismini koyunca sanki onların kaderini yaşayacakmış gibi düşünüyorum ki bunu zorlaması hiç hoş değil sonuçta siz dokuz ay taşıdığınız yani sizin söz hakkınız var babası olarak onun sadece desteklemesi gerekiyor Yusuf ismi güzel ama yaygın bir isim ve şu an ne biliyim daha güzel modern isimler varken onu koymak istememeniz çok doğal ve kayınpederimizin ismi olduğu için koymak istememeniz daha çok doğal keşke eşinizde bunu algılayabilse yusuf alp, filannkoyun
zeyneep21 Benimde kayınbabamın ismi Yusuf ben yanına Uraz koyacağım sana fikir olması için aklımdaki isimleri paylaşayım Emir,Ege,Uras,Kerem,Aras,Kayra,Eymen,Behram umarım gönlüne göre bi isim bulabilirsin biz uraza bi anda karar verdik❤️
Minikcivciviimm aylin_a resmi dairelerde okulda vs ikinci isim gecerlidir ilk isim kısaltarak yazılabilir araştırın googledan bakin boyledir mesela M. Kemal Ataturk , M. Akif Ersoy gibi o yuzden Yusufu ilk isim olarak koyun ikinciye başka isim koyun. Birde dayımın oğlu Yusuf Efe aşırı tatlı uysal sakin bir çocuk bu arada abimde iki isimli ilk ismi kendi ikinci ismi dedemin ismi okuldan vs annemi aradiklarinda hep ikinci ismiyle hitap ediyorlarmis ki asla ikinci isim kullanmiyorduk
aylin_a Minikcivciviimm chat gpt ye sordum . Tam ters diyor resmiyette 2 isim tam yazılır ama günlük hayatta genelde ilk isim kullanılır. Yani Yusuf’u ilk koysak herkes Yusuf seslenir gibi geliyor
Tatli_bebek12 Aselimm2 yanlış anlamayın ama Kemal ismi güzel kötü değil ama çevremde okulds olsun sokakta olsun oldukca dalga geçilen isim bu isim. İçin okulda çocuğun ağladığını gördüm akran zorbalığı çok fazla artık ileride sanki neden diye sorar benim eşimde illa babamın ismi dedi adı Dursun Ali yani çok net kararla hayir dedim tek dursun senin baban değil veya bu çocuğa dursun isminj koyduğumda ilerikii yaşlarınds illa der başka isim yokmuydu diye Ve bir isim eski bir isim oldukca modern ikisi yanyana benim hoşuma gitmiyor 🏵️🏵️🧡💙