onay21 kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar bilgi verir misiniz ? Kaç haftalıktınız nasıl oldu süreç sanırım bende bunu yaşıyorum
aysct onay21 önce yükseliyor yavaş yavaş sonra birden düşmeye başlıyor pıhtılı ve ağrılı bir şekilde kanama başlıyor. Kan sulandırıcı içmenizi öneririm
CansuAB onay21 değeri 2 günde bir 2 kayına çıkması gerekirken düşüyo bizzat yaşadım. Kürtaja gerek kalmadı kanamayla düşmüştü benim çok minik ağrım vardı kanama da 2-3 gün sürdü aşırı bişey değildi. 6-7 ay sonra tekrar hamile kaldım
Eyllullu onay21 ben regl günü vermistim kan yani 4. Hafta oluyor 30a yukselmisti 2 gün sonra verdim 17ye düşmüştü yani 4 haftalikken oldu
EmellC onay21 regli 4gün geçti günlerden pazartesi beta 114tü. Dr haftaya gel dedi. Pazartesi tekrar gidecektim ki pazar günü kanamam başladı acile gittim. Beta bakıldı 46ya düşmüş regl olmaya başlıyorum. 2günde 1 kan verip betanın sıfırlanmasını bekledim. 4gün sonra sıfırlanmıştı. Yapacağın bişey yok regl olacaksın sonra denemeye devam et 😇
3435fg Korkulacak bir durum olmuyor, bende ilk kimyasal yaşadım 98 e yükseldi bir hafta sonrasına kanamam olmuştu ama şükür ters bir etkisi olmadı 😊😇
Deletedmom_787 3435fg merhaba benim beta 275 e kadar yükseldi aynı günkü tahlil de 240 a düştü progesreronda aynı şekilde 7.51 den 4.23 düştü dün kanamam ne zaman olur sizce hala gelmedi 🥺 kimyasal gibi demi
aysct Deletedmom_787 bugün yarın başlar benim 0 a düşünce lekelenme gibi başlamıştı sonra pıhtı geliyor
Deletedmom_787 aysct benim şuan hiçbir belirtim yok gün içerisinde bazen hafif kasık ağrısı oluyor yakın zamanda başlar mı kanama şuan leke vs hiçbir şey gelmedi de
onay21 aysct bir haftadır leke şeklindeydi iki gündür kahve rengi leke şeklinde çoğaldı beta 170 sizce kimyasal mıdır yani böule mi oluyor
onay21 Deletedmom_787 kaç haftalıksınız ben su anda 5 haftalık ve ciddi fazla lekelenme var kan değil ama fazla bence bekletiyorlar beni 2 gün sonra kan vericem tekrar su anda beta 170
onay21 Deletedmom_787 ben ne olacağım bilmiyorum resmen ya 😒 2 gün sonra kan vereceğim bu halde bekliyorum