Asteriaa Kızlar selamm hastane çantasına Meryem Ana otuda koymak istiyorum, tabi haftam yaklaşınca da içerim diye düşünüyorum internetten almak güvenli olurmu bildiğiniz bir marka varsa bana yardımcı olurmusunuz nerden alabilirim ? Şuan 29 haftalık hamileyim
annesininincitanesi Asteriaa Ben aktardan görerek aldım internetteki yorumlar çok içime sinmedi. Yalnız ben içildiğini duymama rağmen güvenemedim içmeyi düşünmüyorum sadece suya koyacağım doğumda. Doktorunuza danışın isterseniz bir yan etkisi vs olmasın diye 🙏🏻
ppmerlina Asteriaa hayır ama alıcam aşkk @Burnosunn_annesi söylemişti bana da ondan duymuştum 32′ye giriyorum ben daha var ama yaklaşınca alıcam aktardan nasipse 🌹
Asteriaa ppmerlina iyi bari ben erken dogururum diye korkuyom öyle bir risk yok ama herşey hazır olsun istiyorum🫡
Burnosunn_annesi ppmerlina bende var yaparım nasip olursa inşaAllah çiçeğim🥰🌸 @Herseydenbiktim faydası oldu değil mi kuzum🥲
ppmerlina Asteriaa daha var kız belki bozulur bayatlar erken almasaydın keşke shshsjs içiliyor mu bilmiyorum ama eğer içiliyorsan sonlara doğru aktardan al
bebeklerim__ Asteriaa aktardan almıştım 5 yıl önce o gebeligimde kullanırım diye ama kısmet kızıma kaldi. Icilisini bilmiyorum da sen hastane de o sancilar la yapabilecek misin kuzum. ? Evde bekleyen birisine yaptirsan daha iyi olmaz mi yada hastane de refakatcin de yapar.
Asteriaa ppmerlina başka nasıl kulnimi var ki ot bildigimiz kaynatılıp oylniciliyor ama 37 den önce tavsiye edilmiyo
hizlivecocuku Asteriaa ben suya koyup Meryem suresini okumuştum doğumdan sonra da sudan çıkarmak gerekiyor hatta
ppmerlina Asteriaa aşkım suyun içine konulup üzerine meryem suresi okunuyormuş bildiğim kadarıyla. Başka kullanım şeklini bilmiyorum valla 😢
Herseydenbiktim Burnosunn_annesi Ay Allah razı olsun seninle konustuk 1 2 cm acikligim basladi. Güzel kalpli arkadasim benim çok sağol🥹❤️🎀🐣
Silaaaamom2025 ppmerlina doğum sırasında mı peki yoksa öncesinde mi sancı çekerken falan mı ne zaman acaba 🤔
Burnosunn_annesi ppmerlina içen var ben içmedim anbam suya koymuştu benim için kuzum ☺️suya koyup Meryem suresi birkaç sure okunur Allah’ın izniyle faydası da olur 🤎