visnelicheescake QueenBahar_ Ya aslında şöyle mesela pek hamaratlık da değil benimkisi marketten tandır lavaşı aldım lavaşını hazır aldım zaten bir tavuğunu bide malzemeleri hazırlanacak oda basit şimdiden soğan maydanoz yaptım bir domatesi kaldı tavuğu da doğradım mdksms
Mervekaram22 visnelicheescake Vallah kuzum canım çekti ekmeğin yogurdum mayalanmasını bekliyorum şimdi dedim etimi sosluyayım yeter artık daha ne olsun 😂😂😂
Bimiyendis visnelicheescake hamilelik ne zor ya. Fikir olsun ne yemekler varmış bakayım dedim, normalde çok sevdiğim yemekleri okurken bile midem bulandı 😅
visnelicheescake Bimiyendis şimdide canım çekti desene sjsjsj ya Benim de öyle mesela şu an cinsiyeti bilmiyorum ama benim kızım da pek böyle aşermem olmazdı Ama şu an hani gördüğüm şeyi ya da bazen eğer çok hoşuma gidiyorsa aşerme gibi bir şey oluşuyor 🤣
Bimiyendis visnelicheescake ilkinde de aşermedim bulantılar sağolsun, şimdi adlarını duymaya bile tahammül edemiyorum ya Allah affetsin 😁
ruyakb Lazanya hamurum var biraz ondan peynirli kaşarlı su böreği yapicam oluyor mu diye youtubeye baktım meğer yapan çok varmış yanına da çay esim evde yok o yüzden pratik olur 😊
visnelicheescake Bimiyendis Benim de öyle işte kızım da mide bulantım vardı bunu da şu an hiçbir şeyim yok Allah’a şükürler olsun
[silindi] visnelicheescake biber soğan bide patetsi fırına verdim 😂😂 hafif kizartma tarzında Yanına ezme bide kola Yeter ya 😂😂😂😂