visnelicheescake Bizim bugün menüde ; Tavuk tantuni Turşu Ayran Var.😍😍😍 Sizlerin neler var? Fikir olsun annelerimize.🫶🏻
myangelson visnelicheescake ay dünkü menü kalp ben 😂😂 Mercimek çorbası Fırında sebzeli misket köfte Pirinç pilavı Salata Ayran Birazdan oğlumu uyutunca da profiterol yapacağım canım çok istiyor 🤤
visnelicheescake myangelson Afiyet olsun bacım Vallahi bekarken hani dünden kalan yemeği yemeyen mırın kırın ediyorduk ya evlenince dünden yemek kalınca insan bir mutlu oluyor bsnsnsnsnn
visnelicheescake minismom yeterli gayet tam bir sonbahar mevsiminin menüsü yani kış gelince artık sofralarda balık ve salata vazgeçilmez oluyor Afiyet olsun canım 🫶🏻
minismom visnelicheescake evet kıs gelince her hafta yiyoruz nerdeyse 😊 saol canım sizede afiyet olsun 😊
visnelicheescake minismom Afiyet olsun canım maalesef Ben balık sevmediğim için yiyemiyorum Ama evdekiler tabii ki de yiyorlar sağ ol canım 🫶🏻
ErsBegAs Sevgiiss Domates çorbası, bulgur pilavı, izmir köfte 🥹 (Hataylı olunca babagannuş bizde mezedir yemekten sayılmaz çünkü hahah) 🤣
QueenBahar_ visnelicheescake Maşallah pekte hamaratiz bakıyorum da ❤️🤭 Ya aklımda bişey yok Daha dün fırında patates tavuk yanında pilav salata yapmıştım bugün eror verdi kafam 😅
visnelicheescake QueenBahar_ Ya aslında şöyle mesela pek hamaratlık da değil benimkisi marketten tandır lavaşı aldım lavaşını hazır aldım zaten bir tavuğunu bide malzemeleri hazırlanacak oda basit şimdiden soğan maydanoz yaptım bir domatesi kaldı tavuğu da doğradım mdksms