Nisanmomy Pnr41 ben ilk dozunu 20. haftada yaptırdım ama çok şükür böyle bir sorun yaşamadım. Sakın stres yapmayın Bazen bebeğin pozisyonundan kaynaklı hareketlerini net hissedemiyoruz. Kahvaltı sonrası sol tarafa yatın mümkünse sessiz bir yer olsun. Sonra bilgi verirsiniz ben de merak ediyorum 🌸
Pnr41 Nisanmomy dün sağ, sol, tatlı, ekşi her tuşa bastım neredeyse ama bana mısın demedi🥺 tekrar denicem birazdan🙏 Güzel kalbiniz için teşekkür ederim❤️
Nursevv Pnr41 ben korkup olmadım tetanoz olmayı da düşünmüyorum yurtdışı videoları ve Canan karatayın videolarını izledikten sonra inşallah bişey yoktur
Pnr41 Nursevv aşı konusu gerçekten çok kişiye özel bir şey olduğu için saygı duyuyorum tabiki🙏 sadece aşı değil bir çok konuda bile her hekim aynı fikirde değil maalesef. Bu noktada hekim- gebe güveni devreye girdiği için ben yaptırdım☺️
AslanEge Nursevv canım beni ilgilendirmez ama komşumda senin gibi düşünerek aşı olmadı ve bebeğini yenidoğan tetenozu hastalığından kaybetti. Yan etkileri olmayan ve ihmale gelmemesi gereken bir aşı. Doğum sırasında bir çok metal cerrahi alet kullanılıyor aşının amacı bu aletlerden herhangi bir mikrop kapmamamız için vücuda verilen antikor. Tabi ki tercih senin sağlıkla kucağına al💕
Pnr41 Güncelleme: çok hafif de olsa 2 kere hissettim🥹🌸💕 Doktorum bugün ve yarın gözlemle, artmaz ise pazartesi gel dedi🙏🙏
Nursevv Pnr41 evet doğru söylüyorsunuz ama işte yaptıramadım zaten en ufak bişey den nem kapan biriyim korktum
Asyarslan60 Pnr41 geçen hafta aşı oldum ve sonrasında (22 haftalıkken )hareketlerini hissetmedim1 buçuk gün tatlı ye yok sola dön evhamlandım sessiz bir odaya geçip steteskop vardı evde onla dinlemeye çalışırken hareket etti şükür yani korkmayın sıpalar sanki anlıyormuş gibi hareket etmiyorlar 🤣 M
Briahll Pnr41 ben 29 haftamda 2. Doz tetanoz u olduktan sonra ertesi gün çok azalmıştı hareketleri bende acaba aşıdan dolayı mı diye düşündüm ama bilmiyorum tetanoz sebep olur mu. Şuan normale döndü çok şükür.
Pnr41 Briahll herkeste aynı etkiyi yaratmıyormuş ama aşıdan dolayı hareketleri azalmış evet:( Rabbim hepimizin evladını korusun🙏
Nurkl Pnr41 ya bu 24. Haftada herkes de mi sıkıntı olur hep görüyordum ben de şuan 24+3 bir anda çok hareketli olan bebeğim dünden beri çok sakin hatta çoğu zaman hissedemiyorum yada Cook uzaktayımış gibi hissediyorum. Normal sanırım yani inşallah
Pnr41 Nurkl bende neredeyse 1.5-2 gün arası sürdü, çok panik oldum ama hem burdaki hamiş arkadaşlarım hem de doktorum sayesinde sakinleştim. Dün akşama doğru epey arttı hareketleri, siz de korkmayın🙏 ama içiniz rahat etmezse bi doktora gidin tabi
mutlanne2 Pnr41 Eğer stres vs değilse hala böyle bi sıkıntı varsa doktorlar bi müddet kan sulandırıcı başlıyorlar aşıdan sonra diye biliyorum