Elif3428 Mrb arkadaşlar 36haftalik gebeyim adet sancısı gibi agrim var sali gunu kontrolum var varmi benim gibi bole agri ceken adet sancisi altan batma yalanci sanci mi yoksa doğum belirtilerimi aceba bunlar
Ecekse Elif3428 bende bunu merak ediyorum ara ara gelen adet ağrısı gibi ağırlarım var hem belimde hem kasıklarımda yalancı sancı mı acaba
Figociho Elif3428 bende 36 +2 deyım benimde agrım cok var gecem hafta nst ye girdim sancım cıkmadı ama bunlar normal artık bebek artık dogum kanalına giriyo ve rahıme ınanılmaz baskı yapıyo
Btlsvr Elif3428 benimde aynı şekilde bazen korkuyorum doğuruyor muyum acaba diye , yavrularımızı inşallah vaktinde kucağımıza alırız 🙏
Pars Elif3428 37+5 im bi süredir bende de var hatta beraberinde bel kalça ağrılarıda başladı arada.. genelde gece oluyor.. normalmiş vucut kendini doğuma hazırlıyor dedi doktorum..
Elif3428 Betusy sali gunu bakalim ama doktorum aşırı sancin olursa hemen gel diyo vurup gecen ağri yalanci ağri oluyoş ilk gebelik acemilik var her ağri olduğunda doğum sanyoruz 😀😀😀
Btlsvr Figociho canım , çatı muayenesi oldun mu acaba bende 36 haftadayım kontrolüm var acaba çatı muayenesi yapar mı diye sormak istedim
Ecekse Elif3428 benimde kontrolüm çarşamba bakalım ne diyecek doktorum Canım normal olduğunu düşünüyorum ama insan merak ediyor
Aleynaabirke Btlsvr bende 36 haftalik hamileyim doktorum yarin cati muanemi yakacak sana da yapabilir canm