minikmucizemm__ 1devaannesi ben korkudan bişey yiyemiyorum ki hemen dokunuyor havuç çok seviyorum ama sert olduğu için hemen mideme oturup ağrıtıyor Allah herkesin yardımcısı olsun zordur ya hamilelik ayrı dert doğum ayrı dert doğumdan sonrası büyüme atakları ….. 🤧😮💨
1devaannesi minikmucizemm__ sağlıkla al kucağına cnm ama hamileligi ,ve yenidogan çocuğu ozliceksjn vallahi 1 yas sıkıntı fjgj bunu diyimde
1devaannesi Keyfimveben45 yani bu resme korkacakda nebilim yani biri insna biride bıçak yani kurban bayramında kol gezer burda korkulacak bisi yok bence
minikmucizemm__ 1devaannesi amin canım Allah evladını bağışlasın..ben şimdiden ikinci çocuk planını iptal ettim bile asla ve kattiyen istemiyorum kızım sakin bir bebek olsa bile çünkü çevremde çok var ataklı bebekler sorunlu bebekler evlerden ırak zaten ikinci çocuk planım hiç olmadı büyük konuşmak gibi olmasın yanlışlıkla olmazsa ikinciye tövbe şimdiden 🤣🙄
juli_naz Yatasım var karnım ağır geliyor…oturasim var belim agriyor.. az evin içinde dolaşayım diyorum nefes nefese kalıyorum… bir şeyler yiyeyim diyorum aman mide yanması aklıma geliyor … hangi moda gireyim bilemiyorum 🤣
Serife5712 minikmucizemm__ benim son 4 kaldı ağrılar sancılar mahvetti bir an önce o gün gelse diye bekliyorum
1devaannesi [silindi] seni heryerde görmek çok iyi sanki seni görmeyince postalarda boşluk oluyor gkgjgjgj canım