3bebekliannee uykusuzann3 valla belirtilerin bi gerçekliği var mı bilmiyorum ama kızımda hiç mide bulantısı kusma yaşamadım oğlumda hamileyken mide bulantısı ve kusma çok oldu kendi kendime dedim belirtiler aynı değil cinsiyeti farklı olacak bunun öyle de oldu gerçekten ☺️ şimdi 3.ye hamileyim bunda da oğlumda ki belirtilerin aynısı oldu dedim o zaman bu da erkek ama 3 gün önce kız olduğunu öğrendim 😅🩷
uykusuzann3 3bebekliannee benimde öyle kız da bulantım yoktu şimdi tam tersi erkek diye düşünüyorum bakalım hayırlısı Allah yavrularınızla güzel ömürler versin 💕
nuriyegcl Dinolisoo Normalde et seven biriydim elime dahi alamıyorum 16 olacaz birkaç gün sonra hala aynı galiba doğuma kadar sürecek bu 🥴 oğluş sağolsun sevdiğim her şeyden tiksindirdi neyi sevmesem hapur hupur yedim 😂
Essa0408 uykusuzann3 benim ilk hamilelikte ilk dört ay hicbirsey yiyememistim tuzlu bir tık daha iyi yiyordum bu ikinci hamileliğim çok şükür daha rahat geçiyor ilki gibi olmadım 12+5 im ama bu bebeğimde kız 🥰 Belirtilerle cinsiyetin alakası olduğunu düşünmüyorum
uykusuzann3 Essa0408 ne güzel iki kız kardeş olacaklar içimden daha hamile olmadan hep kız istiyordum arkadaş olur diye nasip tabi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
uykusuzann3 Dinolisoo o bende de var et severim normalde tavuk sevmem kokusuna tahammül edemem şimdi tam tersi oldu mis gibi tavuk kokusu geliyor burnuma ahahaha
uykusuzann3 Minik_04 en iyis biz ona kişiye göre değişir diyelim 🙃benimde kız bebekte hiç bulantım yoktu nerdeyse hayırlısı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🌸
Minik_04 uykusuzann3 aynn oyle bence de kişiye gore değişiyo bebişlerimizin insafina kaliyoruz😂😂amin teşekkür ederim sizde saglikla kucaginiza alin bebişinizi🤲😊
uykusuzann3 beyzzsenturkkk ee oğlunuz hayırlı olsun o zaman 😅😅 aynı şekilde kıyafet konusu kız olursa kardayız erkek olursa yandık 🤪
uykusuzann3 uykusuzann3 bana kız gibi geldi kızlar geç belli ediyor kendilerini hafta olarak hatırlamıyorum ama 5 aylıkken öğrenmiştim kızımı maç doktor gezmiştim hep saklanıyordu 😊
handan3958 uykusuzann3 Ah ah hepsi yalan bacım tecrübeyle sabit ilk kızıma hamileyken erik yedim okey ikinci kızımda da turşu tarzı yedim ama karnımda sivriydi aslında herkes erkek göbeği var diyordu fakat kız oldu ve eşime çok benziyor bebekken toka takmasam erkek sanıyorlardı kıza hiç benzemiyor arkası erkek kesin dediler 3. Hamileyim aşırı bılantılarm oldu ilk 3 ay koku hassasiyeti kusma ful yattım sonra hep tatlı aşerdim hala tatlı yiyorum sürekli bu hamileliğimin herşeyi farklı ama gel görki buda kızmış sağlıkla gelsin inşallah ama hepsi hurafeymiş onu anladım😊
uykusuzann3 handan3958 Allah yavrularınızla güzel ömürler versin maşaallah 3 kız kardeş olacaklar bizde öyleyiz yaş farkı var ama yine de iyi anlaşıyoruz en güzel kız kardeş cidden 🌸
Havin49_ uykusuzann3 ben inanmıyorum oğlumda haşlanmış yumurta yeşil fasulye makarna görünce miğdem ağzıma geliyordu şuan hamileyim yine erkek tam tersi ilk oğlumda karattığım şeyleri aşeriyorum
uykusuzann3 Havin49_ bazen tutuyor ya onun için tahmin ediyoruz o anki bedenimize göre değişiyor bence de sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌸
Nzlelms uykusuzann3 tatliya cok düskundum hamilelikte tatlidan sogudum, cok guzellestim, mide bulantim vs olmadi hic, harika bir hamilelik gecirdim, bebegim erkek.