zemyy buserdar0120 ne zaman başlamıştı bulantıların canım ben şuan 5+2deyim ama hiç bi belirti hissetmiyorum ama daha keseyi görmeye salı günü gideceğim normal mi
3boysmom buserdar0120 benim 8.haftada başladı. 34 haftamdayım hala devam ediyor ilaçla durabiliyorum ancak o zaman bulanmıyor
esralacin buserdar0120 bünyeden bünyeye değişiyor inan, 26+4 hamileyim hala mide bulantısı kusma yaşıyorum tüm testlerim normal
urazaslansmom zemyy ben de 5+2 deyim. Aynıymışız. Ben iki gün önce hastaneye ilk kez gittim. Evde test yaptım pozitif çıkınca hemen o gün gittim. Keseyi gördü doktor. Bende de hiç belirti yok bulantı vs
buserdar0120 zemyy Haftam da başladı benimde ama hiç geçmeyecekmiş gibime geliyor keseyi de 5. Haftamda gördüm kalp atışını da 8. Haftamda
VelizadAys zemyy bende o haftada öyleydim hatta aşırı iştahım artmışdı 6haftayı bitirdiğimiz günden beri hiçbişey yiyemiyorum🥲
buserdar0120 elif1453658_ O kadar iyi anlıyorum ki sizi hiç geçmeyecek gibi geliyor insana herkes 3. Aydan sonra olmaz diyor ama bakalım bu arada ikili taramanız yapıldı mı
zemyy urazaslansmom ay harika tebrik ederimm. İlk kan verdiğinizde kaç haftalıktı ve beta kaçtı acaba
3boysmom buserdar0120 ilk zamanlar belki az etki ediyodur ben gece yatmadan iki tane içiyorum onun öncesinde ilk zamanlar günde 4 tane içiyodum
bartulies buserdar0120 9 haftalığım geçen hafta başladı bulantılarım bu haftada devam ediyor aslında ilk gebeliğimde hiç olmamıştı
Ozgenurribo Hangi ilaçları kullanıyorsunuz peki etkili olanlar yazabilirler mi doktoruma sorarım uygun bulursa alırım bende 9+4 üm geçen hafta başladı kötüyüm baya ya
kupkup06 Ozgenurribo ONZYD 4mg bana cok iyi geldi doktoruna daniş bunun sayesinde yavaş yavaş yemek yemeğe basladim
Fatmanur_0416 buserdar0120 benim 6.haftada başladı 13 ve 14 de biraz zorladı ama ilk günkü kadar şuan 16+3 çok şükür normal hayata döndüm 2 haftadır yok denecek kadar çok az var yani inşallah senin de öyle olur
buserdar0120 Fatmanur_0416 Umarım tek temennim sabahları kusarak uyanmamak ve düzgün bir şekilde yemek yiyebilmek