Handeaslan39 Bebişleriniz hangi burç olacak ? 😂 Burçlara inanıyor musunuz ? Benım oğlum akrep ben akrep eşim akrep annem akrep kardesım akrep kaynanam akrep 😂😂 Allah izin verirse doğacak olan bebegım ne olacak bilmiyorum bakmadım 🙂😍
Pinaryyim Handeaslan39 ikizler olucak cok üzgünüm gerçekten zor bir burc kendim bu kdar uysalken 😭😭😭😭
Busranagme Handeaslan39 vay akreplerle cok iyi anlaşırım ablamın Burcu ❤ Benım de yay . Nasip olursa kızımın ya kova ya balık olacak 😊❤
Tugba_doga Handeaslan39 benim Bebisim Koç burcu olacak büyük ihtimal Koç bebekleri nasıldır acaba hiç bir fikrim yok ☺
Zuzu Handeaslan39 inşallahhhhhh Balık olacak.Eşim ve annem balık ben de yengeç burcuyum 🙏🏼 Seviyorum balıkları 💝💕
Handeaslan39 Naznaz balık çok duygusaldır. 😂 Benım sezeryan olacağı için hangi burç olacağını bilemiyorum 😂😂
cannarz Naznaz bizde de tam tersi baba başak ben balık bebiş koç olacak 😃 aynen babasına çeksin çok uysal çünkü 😄
Naznaz Handeaslan39 valla yalan o duygusal falan değiller ben reklamda bile duygusal bişi olsun ağlarım daha eşimin damla göz yaşını göremedim 😂 senin tahmini ne zamana geliyor bi bak bakayım merak ettim bebişin burcunu
Pinaryyim Handeaslan39 aynı bnde öyleyim en anlaşamadıgım burc kova ve ikizler eşimde kova 🙈🙈🙈🙈 bu konuda çok şanssızım yani
Handeaslan39 Pinaryyim benım anlaşamadığım pek burç yok ama burcumun bütün özelliklerini taşıyorum 😂😂
Circasian Handeaslan39 Yeniyeniden kesinlikle katılıyorum. Durumu olanda olmayanda illa özele gidecek. Arkadaşlara soruyorum devlette yapan yok. Durumlarına baksan o parayı verecek güçte değller. Nedir bu özel hastane merakı anlamıyorum. Ben ilk doğumuda uludağ üni. yaptım.. Çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı. He özel durumu olanlara lafım yok tabi..