1melekannesi3858 Hatnbnr doktor direk kürtaj demedi takip dedi 4 ay oncekinde direk kürtaj demişti eğer ki doktor kötü olsa bunda da hemen yatış yapardı ben doktorluk sorun olduğunu sanmıyorum başına gelen veya nie böyle olduğunu öğrenmek için yazdım burayada
betusss343 1melekannesi3858 iyi de bu değerlere kese asla görünmez. Rahimde kalınlaşma olmuştur belki doktor da o yüzden öyle yorum yapmıştır. Şuan kesenin nerede olduğu görünmüyordur. İnşallah rahimdedir. Tüplerde olursa ilaçla düşürmeye çalışırlar. Rahimdeyse kendiliğinden düşer zaten.
1melekannesi3858 Cinarsaitinannesi sen 842 den bahsediyorsun benimki 850 karından kese gözüktü tuhaf ama gözüktü işte bizde anlamiyoruz atabilirim istersen kese resmini 5 haftalık hemde
Cinarsaitinannesi mommymon anladım doğrudur o zaman genelde 1500 üstü görünüyor diyorlar o yüzden sordum
mommymon 1melekannesi3858 olabilir bence ben laboratuvar ölcümlerine de güvenmiyorum görünmez dediler ricayla 2 gün sonra baktırdm göründü
Cinarsaitinannesi 1melekannesi3858 evet sana da soracaktım da kese resmini atarım yazmışsın zaten yukarıda o yüzden o arkadaşa da sordum belki de 1500 aşağısı değerlerle de görünebiliyordur kese beta artışın çok iyi değil ama umarım bebeğin sağlıklıdır 🤲
Cinarsaitinannesi İstersen at kese resmini hatta farklı bir postta açabilirsin 850 değerle kesem göründü beta artışım düzensiz başına gelen var mı diye bakalım aynı sürecten geçen var mı hem sana da bilgi ve moral olabilir
1melekannesi3858 Cinarsaitinannesi yok farklı posta gerek yok canım yeterince skkn zaten bostan yere moral bozmaya gerek yok bilende yazıyo bilmeyende çünkü 
Cinarsaitinannesi 1melekannesi3858 minicik kese var ama hayırlısı bakalım bende çok bilmiyorum bişey diyemiyorum o yüzden
senos15 1melekannesi3858 canım kesenin etrafı parlak beyaz sağlıklı duruyor kese ama büyümeye devam etmezse kese sağlıksız demektir aynı zamanda değerinde düşer zaten ama 1500 değere göre zaten kese bu kadarcık olur ki
senos15 1melekannesi3858 o zaman şöyle birşey olmuştur değerin yükselmiştir keseyi oluşturacak kadar kese oluştuktan sonra da düşmeye başlamış olabilir lekem de geldi diyorsun canım maalesef yani çok sıkıntılı süreç yaaa offff herşeyi kadınlar yaşıyor
senos15 1melekannesi3858 canım üzülme sağlıklıysa yoluna devam ede sağlıksızsa zaten kendiliğinden düşmüş olması en iyi yol çünkü ilerleyen haftalarda daha zor oluyor ben doktoru dinlemedim 26. Hafta kalbi durdu normal doğum yaptım halbuki o haftalar dinleseydim süreç bizim için daha kolay olacaktı benimde betam sıkıntılıydı o zaman