Rabiul ysmnsen hayır anlaşmalı olduğu hastanelerde doğum oluyor şu an kendisine gidiyorum nakit 2500 TL muayene
tugceatlass Elifincivciv Eray hoca mı ? Hakkında güzel şeyler duydum ama erkek doktor olduğu için alttan muayene de biraz çekiniyorum ama çok başarılı bir doktor
Kaderdonmez Ben atlas hastanesine önceki adı Medicine gidiyorum tea hanıma çok ilgili herşeyi anlatıyor açıklıyor
Snm37 senaaaaaaaaa1 Sultangazi Bahat Hastanesi Fuat Bora 2. Oğlumu da orda doğum yaptım. Şimdi gene ona gidicem henüz gitmedim. 14 haftadan itibaren başlarım nasipse. Gerçekten araştırın bakın gidin çok memnun kalırsınız
LeydiDaisy Snm37 fuat hoca artk bahatta değil esenler kadın doğum hastanesine geçmiş kendisi okuldan bi bayan demişti bana da o da iki kızını onda doğurmuş devlete geçti diye gitti esenlerde doğurdu 3.’yü
Snm37 LeydiDaisy yaa çok üzüldüm bir sevdiğim doktor o vardı. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
ipekmom_ Elifincivciv gop eğitim araştırma hastanesi fizik tedavi ek binasına gidiyorum doğum henüz yapmadım ama şuana kadar ki olan süreçten hep memnun kaldım tavsiye ederim, sultangazide oturuyorum evime 5dk araba ile, randevu sıkıntısıda yaşamıyorum hiç
yasem1 songulattepe doktor kendine klinik açtı fulyada bi plazada muayenehanesi şuan opdremrahkizildag instagramdan bakabilirsin. Ben 2024 nisanda almıştım paketi kasımda da doğum yapmıştım o zaman için 60 bindi en son da 2025 mart gibi sorduğumda 120 130 demişti ayrılmadan önce 1 2 hafta sonra da ayrıldı zaten hastaneden.
yasem1 ozlmmmbebek ben 2024 nisan ve Kasım arasında takipliydim Emrah Kızıldağ doktorum ama ben doğum yaptıktan 5 6 ay sonra kendi muayenehanesine geçti artık çalışmıyor o hastanede ben muayenelere başladığımda tek kadın doğum doktoruydu gebeliğin ortasına doğru bi bayan daha geldi ama ben kendi doktorumda muayene olup doğum yaptım diğer doktorları bilmiyorum malesef. Çocuk doktorumuz da Ceyda Aydoğan sevinçi o hâlâ aynı hastanede doğum sonrası değerlendirmek isterseniz çok iyidir kendisi kızımın doğuma da o girmişti. Sizin doğumunuz ne zaman olucak. Geç gördüm kusura bakmayın.