Elifincivciv Devlet hastanesinde düsünmüyorum sebebini herkes tahmin ediyordur. Tavsiyelerinizi verirseniz çok sevinirim
badhomian Elifincivciv bacım bağcılar yaman tıp merkezi inde sevtap alkan hoca var ayriyetten dopumlarını medicana ataköyde yaptırıyor kesinlikkle öneriyorum ona bir görün sürecim o kadar güzel geçtiki anne gibi bir doktor öyle diyim çok dobra bir kadındır
Elifincivciv Rabiul Arnavutköydeyim yakinimda yok maalesef cok fazla Güneslide var aklimda bir doktor
Rabiul Elifincivciv anladım oralar bana uzak benim Dr gopta , üstte kalsın yakınlarda olanlar öneri yapar
yasem1 Elifincivciv bende arnavutköyde yaşıyordum Sultangazi deki vega avm nin yanında Medistanbul Hastanesi vardı şimdi tem medicalpark oldu orda doğum yaptım doğum paketi almıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim
senaaaaaaaaa1 Elifincivciv bende Arnavutköyde oturuyorum ve doktor arıyorum bulabildinizmi benim ilk doğumdaki doktorum mükemmeldi ama şişliye taşındı ve fiyatı çok yüksek
visnelicheescake Elifincivciv Ben Sultangazi medigold gül hanım da yaptım 2023 de çok memnun kaldım şuan hamileyim rabbim nasip ederse 2026 da yine kendisine geleceğim doğuma.
colak1 Elifincivciv ben de Arnavutköy de oturuyorum Atakent Acıbadem de Emine Karabük hocayı sonuna kadar tavsiye ederim. Ona gidiyorum ben de. Bir de Mehmet Aytaç hoca var o da çok iyidir
ipekmom_ Elifincivciv gop eğitim araştırma hastanesi fizik tedavi ek binasına gidiyorum doğum henüz yapmadım ama şuana kadar ki olan süreçten hep memnun kaldım tavsiye ederim, sultangazide oturuyorum evime 5dk araba ile, randevu sıkıntısıda yaşamıyorum hiç
Rabiul Elifincivciv gop mine gül hatiboğlu kendi kliniği çok iyi tavsiye ederim 2. Gebeliğim tekrar kendisine gidiyorum , 2 kardeşimin de ebesi aynı zamanda işinin ehli her saat ulaşabileceğin Dr
visnelicheescake Elifincivciv Yok hayor şuan kontorllerimi devlette sağlıyorum doğuma özele gideceğim inşallah 2023 de 6-6,5 civarı verdim sezaryen oldum
Elifincivciv visnelicheescake cok fazla kotu yorum var aslinda doktorla ilgili emin olamadim siz mi istediniz sezeyan olmayi
visnelicheescake Elifincivciv Benim bebeğimin nabzı yavaştı o yüzden oldum pişman da olmadım açıkçası çok güzel ilgilendiler ben memnun kaldım herkesin kendine göre şeyleri vardır beni karşıladı hastane zaten bir gece kalıp çıkıyorsun yani bir hastanede en fazla ne olabilir diyorum doktorumdan ve doktorumun ekibinden çok memnun kaldım
Snm37 senaaaaaaaaa1 Sultangazi Bahat Hastanesi Fuat Bora 2. Oğlumu da orda doğum yaptım. Şimdi gene ona gidicem henüz gitmedim. 14 haftadan itibaren başlarım nasipse. Gerçekten araştırın bakın gidin çok memnun kalırsınız