Yogurtlupilav Suleglpk_22 siveno kullanıyorum. Eskiden minoris kullanıyordum çok memnundum ama aşırı zamlanmış
Bimiyendis Papatyaaam1 evet leke çıkarma konusunda zayıf. Leke olunca uni baby leke çıkarıcı sıkıyorum sonra sivenoyla yıkıyorum
Minimeee Siveno içerik olarak çok temiz ama hiç kokusu yok. Kokulu bir şeyler olsun dersen duru granül matik lavantalı deneyebilirsin ama kokuluların içinde parfüm oluyor o da zararlı. Uni baby çok güzel kokuyor ama parfüm içeriği var önermem
Fatma_zehra Rindamor kokusuz bebek deterjanı kullanıyorum yeni çıkmış bi marka. Kıvamlı çok bereketli bir ürün, temizlemesini çok beğendim. İçeriği tamamen temiz, etiketini okudum. Bazı markalar doğal yazıp koruyucu , parfüm falan koyuyo dikkatli olun ürün içeriğini mutlaka okuyun. Leke çıkarıcısını deneme amaçlı almıştım, yok böyle bişey kaka, kurumuş gıda lekesi hiç uğraşmadan üç dkda yok olmuş. Uğraşmak istemeyene şiddetle tavsiye ederim.
Silaaaamom2025 Suleglpk_22 duru granül sabun aldım ben siveno dedi de herkes çok kötü kokuyodu almak istemedim onu alerji yapmazsa onla devam ederim.
ppmerlina Suleglpk_22 incia hediye geldi daha kullanmadım inşallah güzeldir. Kaliteli bir marka diye duymuştum 🥹
Suleglpk_22 ppmerlina Benim bu ikinci bebeğim olacak ilkinde granül kullandık tıkandı makinanın içindeki lastiği değişti oyuzden granül iyi olmuyor
Suleglpk_22 Silaaaamom2025 Zamanla oluyor zaten canım granülü deterjan bölümüne değil de çamaşırları olduğu yere dök Bana usta öyle söylemişti
Siiimsim Kızımı duru granül ile büyüttüm ama lavantalı vs olan değil sade olanıyla şimdi de herkes öneriyor diye siveno aldım. Henüz kullanılmamış bebek kıyafetlerini yıkadım kokusunu da sevdim ben ama ileride leke çıkarmazsa duru granüle dönüş yaparım
emyn54 Baproy, greenmom, incia, siveno, lindos, just green, Rahik-i Mahtum, Minoris, Ecos3 ,Green Clean bu markalarin hepsinin icerigi tertemiz💕 hangisi indirimliyse bence onu alin🤭
Suleglpk_22 ppmerlina Aynen almak istemiyorum O yüzden buradan fikir alayım dedim Siveno alırım olmadı büyük bir ihtimalle