aysegulk07 elif1453658_ bende tatlıyı hep yedim ya hiç tiksinmedim çikolata çok yedim hatta 12. Haftada zaten doktorunuz belki tahmin yapar az kalmış sizin de 😍 inşallah gönlünüze göre olur
seher_3590 aysegulk07 ayy ciddi misin sen canım hadi gözün aydın tahminler tuttu hep sağlıkla kucağına al insallah😉🥰🥰bakalım benim ki ne olacak
aysegulk07 seher_3590 evet canım sen hep erkek demiştin bana 😍 inşallah senin de gönlüne göre olur mutlaka haber et bana da
Seher-emre aysegulk07 Saglıkla sıhhatle büyütürsün inşllah .Darısı bize Güzel haberler almak inşllah .
seher_3590 aysegulk07 evet canım kız 🫠🥰🥰yani biz şok hiç birzey tutmadi bende şaka gibi bir tane bile kız diyen olmamıştı sorduğum yerlerden
aysegulk07 seher_3590 sağlıkla gelsin inşallah 🫠 kızın da kız kardeş istiyordu canım sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun
Seher-emre seher_3590 Gözün aydın canım .Olsun sağlıklı olsun .Kucagına sağlıklı almak nasip olsun . Benimkisi de seninkine benziyordu o zaman kız ☺️ Yeni ultrason resmi var mi canım
Seher-emre aysegulk07 Canım siz bana da bakar mısın bebeğime .Birde sormak istiyorum Herkesin tahmini tuttu mu sizde
aysegulk07 Seher-emre canım seninki yukarı doğru bence erkek ve buradakilerin çoğunun tahmini tutmadı bir iki kişi doğru tahmin etti sadece. Ben instada baktırmıştım Almanya’da yaşayan bi ablaya o bilmişti mesela ücretsiz bakıyor hem de