aysegulk07 seher_3590 evet bende yarın gideceğim inşallah gösterir ya sabah 10.20 de randevum çoooookk heyecanlıyım 1 aydır da gitmedim
aysegulk07 seher_3590 12+2 olcaz ama işte ya göstermezse diye korkuyorum bir iki hafta daha beklemek zor gelicek ya sen kaç haftalıktın canım bugün
aysegulk07 seher_3590 bana da büyük ihtimalle tahmin söyler ama söylediği tahminler hep çıkan biri doktorum o yüzden tahmin ederse doğru çıkar büyük ihtimalle diye düşünüyorum
seher_3590 aysegulk07 tabii ki canım benim doktorumda çok iyi yani tahmin diyor ama bilmediği için değil net konuşmak istemiyorlar onun tahminini net algılıyorum 🫠
Sonveda Deletedmom_290 canım bana da bakar mısın rica etsem 
aysegulk07 seher_3590 ben yarın sabah öğrenirsem yazarım canım. Senin organizasyon ne zaman akşam mı öğreneceksin
seher_3590 aysegulk07 ayy çok heyecanlı bende saat 3 buçuk 4 gjbi öğrenirim kuzum nasipse 🫠🥰kızım çok kiz kardeşi olsun istiyor mutlu olsun istiyorum hayirlisiyla kızsa daha iyi olur bizim icin
aysegulk07 seher_3590 benim hala kendime bi hissim yok yarın doktor ne derse şaşırmicam. İnşallah senin de gönlüne göre olur sağlıkla gelsin minik 😍😍😍
seher_3590 aysegulk07 senin ilk çocuğun canım şuan ikiside yok o yüzden ne de olsa çok heyecanlı olacaksın ve sevineceksin zaten inşallah hayırlı sağlıklı evlat olsun🫠🥰
elif1453658_ aysegulk07 belirtileriniz nelerdi ayşegül hanım Ya benim daha 11 haftalık merak ediyorumm da cinsiyeti erkek belirtileri var ama bilemediimm
seher_3590 aysegulk07 ayy ciddi misin sen canım hadi gözün aydın tahminler tuttu hep sağlıkla kucağına al insallah😉🥰🥰bakalım benim ki ne olacak
Seher-emre aysegulk07 Saglıkla sıhhatle büyütürsün inşllah .Darısı bize Güzel haberler almak inşllah .
sedaergl atlasarasmom yapay zekaya gonderip nub terosine gore cinsiyeti tahmin eder misin deyin 😁 benimki dogru cikmisti
aysegulk07 elif1453658_ benim hiç belirtim yoktu kusma bulantı olmadı cildim bozulmadı çok rahattım şükür ve sağ kaşığım ağrıyordu ara sıra. Ama tabi herkeste farklı olabilir bende bunlar oldu 😍
elif1453658_ Kızzlaqarr sizde durumlar neler cinsiyeti belli olanlar belirtilerini duurumlarını yazap bizimle paylaşabilirler mii
elif1453658_ aysegulk07 ben çok tatlı aşeriyorum bir de 8.haftaya kadar bulantım oldu da sonrasında geçti şuan 11 haftalığımm bi hissim kız diyor bir bi hissim de erkek
aysegulk07 elif1453658_ bende tatlıyı hep yedim ya hiç tiksinmedim çikolata çok yedim hatta 12. Haftada zaten doktorunuz belki tahmin yapar az kalmış sizin de 😍 inşallah gönlünüze göre olur