tazenne şöyle söyleyim aslında lastiği geniş bir pijama giyebilirsin doktorlar kontrole geldiği zaman muayene edeceği zaman kendini zorlamadan aşağıya doğru cekebilirsin ama elbiseyi kaldırmak ve komple ayakların falan ne bileyim zor olur gibime geldi yanindaki kişi yardımcı olur ama bana kalsa geniş bir pijama daha iyi olur karnını sıkmaz hem . Bide ben doğumdan sonra çok üşüme yaşadım titreme falan oluyor ama ben biraz kan kaybettim ama genede oluyor üşüme titreme falan kalın olursa seni sıcakta tutar hem yünlü bir terlik geniş atlet sütyen falan kalın bir çorap bide ben yanımda battaniye goturmedigime pişman oldum hastanede bir tane vardı ama çok inceydi yengeme ört üstümü ört diye söylüyordum sürekli benim tecrübelerim böyle bide yanında çocuk bakmış biri olsun en azından çocukla güzel ilgilenbilecek biri yengemin çocuğu yoktu Allah razı olsun güzel baktı ama bazı şeyler geç oldu bende alttan dikişler olduğu için biraz zor kalktım ama öyle böyle geçti sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ☺️🤲