Pinkyy Kbrakaya çok geçmiş olsun canım,ikiz olunca erken gelme riski hep var,umarım biraz daha beklerler,erkende gelseler çok güçlü oluyorlar..
Lil Pinkyy hikayene bayılarak kahkaha göz yaşı falan karışık okudum resmen önemli bölgeleri kocama da okudum. O kadar güzel yazmışsın ki. Minnoş bebitolar da bir an önce toparlayıp yanına hızlıca gelecekler Emin’im. Ailecek sağlıkla huzurla uzuuun ömrünüzde hep birlikte ve hep mutlu olun inşallah 🙏🏽
Gamzeemrmrt Ayy gece gece gozlerim doldu. Guldum. Boyle. İçim tuaf oldu bırde tek yumurta ıkızlerii ayy rabbım esırgesın melek onlar benzıyolar mi cnm. Bırbırlerıne. Sıze☺️😂. Gulerek buyutun.inşlh bebişlerinizi 🥰🙌🏻☺️
Pinkyy Gamzeemrmrt amin canım,ne güzel işte mutlu mutlu okuyun,inan ki hiç benzemiyorlar 🙈bizde şaşırdık sanırım aralarındaki 300gramlık farktan kaynaklı,eve gelsinler ben ne yapar eder kapatırım o farkı benzetirim ikisinide birbirine 🙈😊
Bebekim123 Pinkyy çok etkilendim yaaaa benimde ikizdi ama bi’tanesini 7.haftada kaybettim 😔 şimdi kızımla yolumuza devam ediyoruz duam inş.2.gebeliğim de ikizlerim olur ve oğullarım olsun kızım nazar boncuğum olsun çok istiyorum 🙏🏻😍hayırlısı ve sağlıklı tabi ki önceliğim🙏🏻 Çok etkilendim senden gözlerim dolu dolu okudum eğer benim meleğimde tutunabilseydi annesine şimdi sizin gibi olacaktık... Öylr büyük nimet ki evlat Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin ve beni de sağlıkla pamuğuma kavuştursun içimde kalan ikiz gebeliğimi 2.gebeliğimde nasip etsin Rabbim 🙏🏻💕
Pinkyy Bebekim123 amin canım,inşallah sanada nasip etsin,Kızını sağlıkla kucağına almak nasip olsun,şimdiden sağlıklı doğumlar canım güzelliklerle bebeğini kucağına al..