Buket_dadassss Asklim evet aşkım beli çok şükür ilk 18haftada %90 kız dediler somra 22haftalıken gittim erkek dediler %90ihtimale dün gitim 24+2olarak net bir şekilde erkek diyildi😅🥹🩵💙
Zelis_ozdrgn Buket_dadassss canım ilerleyen haftalarda uyumlu oluyo dert etme 30 dan sonra çok almaya başlıyorlar ya o zaman inşallah düzelir çok da fark yok yani haftasına göre
rukeniko Buket_dadassss kaşar muz kefir maden suyu cevız yumurta avakado bebege kılo aldırıyor 👌bir de bir hafta ilerı ya da gerı olması çok önemlı degıl demişti doktorum buna takılma sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun 🌸
gamzeasyaaa raksanayusifova ben 23+3 de gittim bana 470 Gr 26 cm dedi 1 hafta geride küçük haftana göre beslenmeme dikkat et dedi ne yapacağım bilmiyorum 😒
Bus51 gamzeasyaaa bebeğe kilo aldıracak şeyler ye canım,yumurta ,muz ,avakado ,beyaz peynir ,kaşar peynir ,yoğurt ,kefir .Canınk sıkma açığı kapanır bir süre sonra ☺️
raksanayusifova gamzeasyaaa Ablam kendini üzme olur öyle şeyler 1 hafta geride gitmesi normal, bol bol ceviz ye yumurta ye.. en önemlisi sabah kahvaltısı, sabah kahvaltısında ben bal yumurta yağ peynir herşey yiyordum. Sende dikkat edersen bebişin kilo alır🌷😍şimdi 29 haftalık oldum hiçbirşey yiyemiyorum günde 2 defa bir sabah erkenden peynir birde akşam 6 7 arasında yiyorum🥲
Buket_dadassss sari_papatyam çok teşekkür ederim allah razı olsun yeminle icime su serptiniz rabim sag salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰😅😘🩷
Buket_dadassss raksanayusifova maşallah rabim tez zamanda kucagımıza almayı nasip etsin inşallah gülüm benim😘🥰
ozlem889 Buket_dadassss benim bebeğim 26 da 700 gr dı biraz ufak bir bebek ama gelişimi gayet iyi dedi doktorum keza şu an 38 de 2900 geldi oğullarım daha iyiydi tabi ama kız bebek oluşu riskli gebelik oluşu herşey etkiliyor keza ufak da değil aslında bence 24 için 600 de gayet iyi 25 de 700 ü geçer büyük ihtimalle iyi yanı
Buket_dadassss ozlem889 maşallah rabim sag salim kucağına almayı nasip etsin canım bu arada çok teşekkür ederim allah razı olsun ya ne bileyim bi an korktum ne yalan söylüyeyim🥹🩵🤭
ozlem889 Buket_dadassss teşekkür ederim anlıyorum sizi bende aynı şekilde başta korktum ama inanın doktor sağlıklı. Dediği sürece zayıf ya da minyon olması sorun değil doğduktan sonra gayet güzel toparlıyorlar zaten