Guniiii tamda tedaviye başlamaya karar vermiştim 2,5 senedir evliyim 2 aydır adet zamanı doktora gidip klomen ve femara kullanarak yunurtamın büyümesini bekledik ama ilaçlarla yumurtam büyüemdi femara kist oluşturdu sonraki ay klomen denedik büyümedi doktor iki günde bi kontrole çağırıyor zaten 5 kere gittim bidaha 2 gün aonra gel dedi bende gitmedim bi sonraki ay deneriz dedim aşılama ve tüp bebek fiyatları nı araştırmaya başlamıştım zaten bu ay kuru incir kabak çekirdeği ceviz tarzı şeyleri tüketmeye dikkat etmiştim döngğm 35-40 gün arası zaten düzenli regl göremiyorum büyük ihtimalle yumurtam geç büyüdü ve çatladı ondan dolayı değerim beklenenden düşük geldi son adet tarihime göre hesaplarsak 6 haftalık olması lazım ama değere göre 3-4 haftalık gözüküyor birde biz bu ay hacdan gelen mekke cevizini tğketmeye başladık eşimle bir kaç kere yedik çokta düzenli değil açıkcası trendyoldan hayıt macunlu bi karışım almıştım onuda bir kaç kere yedim ama umudumu kesmiştim yumurtam büyümeyince 5 gün önce beta verdim değerim 2 geldi gittim spora yazıldım 5 gün sonra testte pozitif gördüm hangisine bağkayacağımı bilemiyorum şuan gebeliği