gokcenurgul benlayda ümitlendirmek istemem ama benimde testim bu şekilde gözüküyordu ve reglime henüz 6 gün vardı akşamına hemen acilde kan vermiştim
Rumsamut benlayda Canım negatif duruyor. Kaldı ki adete iki hafta kala hamile olamazsınız. Oldunuz diyelim asla testlerde çıkmaz. Çok erken davranmışsınız. Sabırlı olun adet zamanınızı bekleyip öyle test yapın
Rumsamut Serappppph Niye bu kadar erken yapıyorsunuz anlamış değilim. Hamile de olsanız testlerde daha çıkmayabilir. Biraz kendinize zaman verin zihninizi rahatlatın kendinizi kasmayın. Hamileyseniz illa anlarsınız zaten☺️
Serappppph benlayda inşallah canım benimde 16 -18 arasi görünüyor bir sonraki adet tarihim dongun 26 ile 28 arasinda değişiyor benim çünkü
Serappppph Rumsamut ah işte onu gel bana anlat geçen ay soz vermiştim kendime ancak adetin gecikirse yapacaksın diye yine dayanamadım yapay zekanin soyledigi tarihten 3 gün once başladım yine🥲
ayse186_ 7534 benimde bu şekildeydi sizi umitlendirmek istemem ins herşey gönlünüzce olsun çok yenidir muhtemelen
Serappppph 7534 ben görüyorum bir çizgi ama hamileligi en iyi kan söyler sadece evet çizgi gorunuyor silikte olsa hatta benimkinden daha belirgin şuan inşallah hamilesindir ve bizde hamileyizdir
Rumsamut 7534 Sizin pozitif duruyor. Biraz zaman geçsin koyulaşır eğer hamileyseniz. Bikaç gün sonra tekrar deneyin mutlaka