Hümeyra canakciya gidiyorum. Doktordan ote benim icin bir abla kardes gibi. Cok zor zamanlar yaşadım. Benimle her zaman dertlesti. Icimi her daim ferahlatti. Is bitirici bir kadın. Eli hizli ve ne gerekiyorsa ne gerekliyse pat pat söylüyor yapiyor ve hallediyor. Ondan önce muhammed ustaya gittim evet cok kibar bir beyefendi ,insanlik olarak da iyi ama asiri pasif kaliyordu.hasta yonlendirmesini beğenmemistm. Metin ingec e gittiğimde de kendisine asiri olan bir ozguveni var. Bundan kaynaklı da hastayi cok dinlemiyor. Kendi konusuyor sadece. Soru sorana kadar soracağım soruyu unutturuyordu ve kesinlikle manevi olarak bir destek vs teselli sözcüğü duymadim. Özet gecti herseyi. Gerçi bir kere gittim daha da gitmedim.belki devam etseydim kendisinde daha iyi bir enerji alabilirdim ama olmadi. Sevmedim. O yüzden Takibimi de ona yaptırmak istemedim..humeyra hanımın bilgisine ve tecrübesine,aldigi eğitim ve insanligina güveniyorum. bence Herkesin kendi enerjisinin uyustugu anlaştığı doktoru bulmasi cok onemli. Yoksa hemen hemen hepsi ayni isi yapiyor. Ha humeyra haniminda surekli yuzume gülmesini beklemiyorum sonucta o da insan.ama beni dinliyor. Gebelik surecinin her bir detayini kendisine anlattigimda kisa kes der gibi bir davranışi olmuyordu. Her anlattigimin da karsiligini anlatip beni rahatlatiyordu.