Ulkumom soruyu eksik yazdıgım için yanlış anlaşılmış ben özelde kontrollerimi yaptırıyorum ve 15. Haftamda kzıımda gittigim bir klinikteki perinatoloğa randevumu aldım ama doktorum onun önerdigi istedigi doktora gitmemi söyledi sadece onun verdigi sonuçları değerlendirecegini başka yerde yaptırdıgım testte güvenmedigini belirtti ama ben kızımda iki kere detaylı ve iki kere ikili tarama testi yaptırdım özelde kzıımda hamileyken trizomi 11 teşhisi ve gelişim bozukluğu teşhisi koyulmuştu burnu küçük kafatası oluşumu durmuş ve bir tarafı oluşmuş sadece dendi alalım yaşama ihtimali yok dogursan bile ölü dogar demişlerdi ama şuanki randevu aldıgım doktor gayet saglıklı sadece minyon tipli hiçbir hastalıgı gelişim geriliği bozuklugu yok demişti bende güvendigim için buna gitmek istedim ama doktorum sonuçları başka yerde yaparsam incelemeyeceğini söyledi ve detaylı ultrasondaki doktora ne kadar güvensende kontrollerimdeki doktrıunda görüşü önemli ama hiç yaptırmamışım gibi incelemeyecegini söyledi bende bu yğzden sordum bu soruyu aslıdna