Zeynepefem hayır maddiyatsizliktan dolayı yaptiramiyor eğer maddi durumu yoksa tek bir yaptırma diyeni dikkate almak daha çok işine gelir ki biliyorsunuz bu devirde malesef bilime tıbba olan inançta çok ciddi anlamda azaldığı için sadece bu anne için değil bir çok anne böyle yorumları ciddiye alıyor bir acaba mı diyor kendi dogrulariniz olabilir ve tabi ki haklı sebepleriniz vardır ama bunları belirtirken çok net olursanız bir başkasını riske atmış olursunuz devlet Hastanesi’ne giden bir kadın mesela detaylı yaptirsa çok daha iyi olur çünkü biliyorsunuz ki devlet ultrasonlari çok kotu ama bazı özel doktorlar şunu diyor bak benim cihazim iyi istersen detayliyi yaptırma senin kararın bu diyor mesela aynı doktor arkadasima bunu derken bana seni perinatologa gönderiyorum bebeklerin iyi ama ikizler yeterince görüntü alamiyor olabilir deyip detayliya yonlendirdi yani her bebek her anne her imkan farklıdır sizin yorumunuz öyle ki aslaaaaa istemiyorum yani sanki kötü bir şeymiş gibi ve gerekli değil sanki gereksiz bir şeymiş gibi kendinden emin bir yorum bu malesef bir çok kişinin hakkina girmenize sebep olur