ozlembasakz Kızlar bugün cinsiyeti öğrendik ama doktor kağıda yazdı ben hep kız hissediyordum ama erkeğe benzettim sanki pipi gördüm son kez yorumlar mısınız hafta sonu öğreneceğiz birlikte @Elamomy @Annekuzusu123 @kumsalanne @Gamzeee__ @visnelicheescake
visnelicheescake ozlembasakz Yani aslında şu an yüzüstü yatıyor pek gözükmüyor ama erkek gibi duruyor sanki
ozlembasakz ozlembasakz bugün cinsiyeti öğreniyoruz toplanın @Annekuzusu123 @Elamomy @Gamzeee__ @babylove_33 @Rozerinnn6301 @Talentedmom @Meral_63 Kız diyen anneler bakalım
ozlembasakz visnelicheescake ben hep kız hissetmiştim ama sanki ultrasonda pipi gördüm gibi geldi kız diyenleri de etiketledim bu arada bekliyorum sanki siz de kız demiştiniz
visnelicheescake ozlembasakz olabilir canım vallahi doğru düzgün hatırlamıyorum ben de senin gibi oldum biliyor musun Bu zamana kadar hep kız hissediyordum en son bir ay önce girdiğim ultrasonda sanki pipi görür gibi oldum ama daha cinsiyetine henüz bilmiyorum 🥹
Esralemi ozlembasakz kesede sağdaysa erkek soldaysa kız bende hep öyleydi yani çevremde birçok kişide de öyleydi anneannemden ilk sormuştu bana sağda mı diye evet demiştim erkek sağda olur demişti ve erkekti kuzenimin falan da hep öyleydi
ozlembasakz tugcelbir iyi hissediyorum ben anlamıştım bugün çünkü ultrasonda doktor bakarken pipi gördüğüme emindim o yüzden hazırdım