hvqldqn 12 haftalık %80 erkek dedi doktorumuz. 16. Haftadayız eşimin izin günü gidip baktıracağız 😂 ben ısrarla kızdır dedim doktorum erkek bende çok merak ediyorum 😅
seher_3590 aysegulk07 bizde öyle yapicaz canım biz bize sadece ya kızım çok istiyor o yüzden öyle yapalım dedim 🫠
aysegulk07 seher_3590 yani bazen erkekmiş gibi geliyor bazen kızmış gibi geliyor çok ortadayım. Tahmin sayfaları ve arkadaşlarım erkek dedi tahmin olarak. Sen ne hissediyorsun canım
seher_3590 aysegulk07 canım bilmiyorum inan ki benim sorduğum herkes erkek dedi çevremde hep öyle diyor bende bazen erkek bazen kız hissediyorum bilemiyorum ama bu belirsizlik beni çok sıkmaya başladı 😃
aysegulk07 seher_3590 bende çok merak ediyorum ben bi de 12. Haftada gideceğim inşallah gösterir bebiş yoksa 2 hafta daha bekleyeceğim sen kaçıncı haftadasın 🥲
seher_3590 aysegulk07 Yaa 12.haftada da bir tahmini olur elbet canım ben şuan 13+3 oldum hastaneye gittiğim de 14+2 olacak belli olur artık sanırım
aysegulk07 seher_3590 senin kesin belli olur canım benimki de tahmin yapar heralde çok heyecanlanıyorum 🥹🥹🥹
seher_3590 aysegulk07 insan bilmek istiyor değil mi seni çok iyi anlıyorum canım hayırlısı olsun insallah🫠🥰
aysegulk07 seher_3590 evet ya insan merak ediyor heyecanlı bekleyiş valla 🥲🥲 hayırlısı olsun birbirimize haber verelim canım
23041988 Banada 11+4 kız dedi devlet 13+4 de özele gittim çok erkrn diyemem dedi erkrn öğrenenler degişen oldumu cinsiyeti benim kızında ayaklar havadaydı görünmeyecek gibi degildi inş değişmez amin 🤣😁
reyhan3434 Meral_63 biz anneler merak ediyoruz soruyoruz erken de olsa sonra yanılma olabiliyor böyle
ikiibebek Meral_63 13haftalıkken erkek dediğinde ultrason görüntüsü var mı acaba bende aynı şeyi yaşıyorum şuan 12 hafta kız 13 hafta erkek gibi dedi pipi mi gördünüz dedim tomurcuk gördüm dedi çatlıcam meraktan bende varsa ultrason paylaşabilir misiniz🤗
Zeynepefem Meral_63 bacak arası mi açıktı canim? Benim de 17 de bacak arasını gordu boş dedi daha da bu saatten sonra değişmez heralde inşallah dimi🤲🏻😁 o kadar cok değişme senaryosu duydum ki insan korkuyor😁😁