Meral_63 neseyesil 11 haftalıken öğrendim ben 🤣 kızlar Kendini saklar diyo ama benim kız ben burdayım dedi
neseyesil Meral_63 benimde dun doktorum kız dedi 12+1 ultrason da son adet tarihine göre 12+5 ama şuan erken degisede bilir dedi ama direk bakar bakmaz kız dedi
reyhan3434 Meral_63 11 haftalık doktor kıza benziyor demişti 15+3 haftalık doktor erkek dedi ben de meraktayim haftaya öğrenicem kesin
Zeynepefem Meral_63 bacak arası mi açıktı canim? Benim de 17 de bacak arasını gordu boş dedi daha da bu saatten sonra değişmez heralde inşallah dimi🤲🏻😁 o kadar cok değişme senaryosu duydum ki insan korkuyor😁😁
Meral_63 seher_3590 🤣 bilmiyorum ki kız dediğin biraz nazlı olur ama sonra gittiğim haftalar sırtı hep döndük tü bana 🤣
Meral_63 seher_3590 🤣 şimdi 29 haftalık hamileyim içerde hakaret ediyor bazen kızım dur ayıptır diyom 🤣
seher_3590 aysegulk07 bende artık catliycam meraktan ama iki tane arkadaşım var 1 gün daha dayan sana sürpriz yapalım dediler bende perşembe öğrenicem artık 😇
aysegulk07 seher_3590 yaa öyle mii 😅 ne güzel valla ben direkt doktora soracağım sonra kendi aramızda kutlama yapacağız artık
seher_3590 aysegulk07 bizde öyle yapicaz canım biz bize sadece ya kızım çok istiyor o yüzden öyle yapalım dedim 🫠