Meral_63 canannnblbll ben de öyle düşünüyorum önce bebisin işini hal edim sonra ev işine giriş yapacam Allah’ın izniyle dolab falandir kirler falan bitmiyor ki kış temizliği vala ya
Meral_63 Seymabyrm ben tırnak makası tarak falan aldım ıslak mendil vs öyle şeyler beşiği bile hazır işte yıkamak kaldı bide ütülemek var küçük küçük çorapları utulyecem 😂
Seymabyrm Meral_63 hangi marka aldın banada tavsiye olur onları almadım daha. Beişiğini de kurmadım yer kaplıyor diye ben hiçbişey yapmadım daha ya sonradan da korku geliyor 😂
aysgl330633 Meral_63 gebe okulunda söylemişlerdi 32 de başlayın hazırlamaya diye insan heyecanlanıyor bende 29 dayım ufak tefek kıyafet aldım ama herşeyi tam değil dolabını da haftaya alacağız beşik puset daha eksikler var
Zelis_ozdrgn Meral_63 bende 29 haftalığım ama daha erken canım 32 33 de zaten çok zor deil eşimle beraber yapacaz o yüzden yıkar ütüler yerleştiririz yani erkenden koymak istemiyorum 8 haftada koku kalmaz kıyafetlerde🥲
Sezensezen1 Meral_63 haftamız aynı canım bende 29 um Kışlıkları çıkardım bebeğin kıyafetlerini yıkadım dolabına dizdim kış temizliğimide yaptım hem havalar soğuyor hemde ağırlaşıyorum diye yaptım ❤️