kelebekmomy Selam kızlar 23+1 olduk midem son 1 haftadır yanmaya başladı ama son 2 gündür çok aşırı derecede çok rahatsız ediyor akşam yemeği bile yemedim korkuma ama yinede uyutmuyor mide yanmasına ne iyi gelir tavsiyeleriniz var mıdır ve bu doğuma kadar devam edecek mi ilk gebeliğim 🥺
Duygucesur kelebekmomy 37+4 den bildiriyorum şu saatte beni de uyutmayan dert aynısı. Gaviscon duo işe yarıyor biraz. Yanması kulaklarımdan çıkıyor o derece. Allah yardımcımız olsun
Kitappsever_1 kelebekmomy wala bende 20 haftalıgm öyle bi derdim var ama şuan ayran ve karışık etli sebze yemeği yiyorum umarım gece zorlamaz
Merve_bulut_55 kelebekmomy soda içiyorum o biraz rahatlatıyor yada süt içebilirsiniz dün akşam sütün sayesinde rahat uyudum 🥲
kelebekmomy Duygucesur ya desenize bundan sonrası böyle geçecek ben zaten gebelik öncesi de özellikle kış ayları mide yanması yaşayan biriydim gebelikle birlikte pik yaptı gerçekten Allah yardımcımız olsun sizin az kalmış sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize darısı bize 🥰
Remm Duygucesur 31+3 teyim bende aynı dertten muzdaripim uyutmuyor. Midemi bulandırıyor. Şimdi tahin yedim acele uyumaya çalışacağım hafiflemişken
kelebekmomy Remm inşallah başarabilirsiniz 🥹 tahin işe yarıyor mu gerçekten tek başına biraz zor yerim ama onu da deneyeyim az da olsa 🥰
kelebekmomy Kitappsever_1 kız zaten gece oldu ya sen şuan yiyorum diyince bile benim midem yanmaya başladı 😂 umarımmm rahat uyursun 🥰
Kitappsever_1 kelebekmomy inan kaç gündür öldüm bittim mide ağrısı ne yesem dokunuyor ishal kusma bide tansiyon geçen hastanede bayıldım Allah’tan doktorların elinde oldu ama bugün iyiyim çok şükür acıktım yapacak bişi yok 😂
Bsrasmssk 27+5 ten bildiriyorum reflüm var ve hamilelikte ağlama noktasına geliyordum geçen hafta doktorum Lansor verdi ve dedim ki hayat varmış gerçekten. Normalde ilaç kullanma taraftarı değilim ama asit genzimi yaktığı için kullanmak zorundayım 🤦🏻♀️
canannnblbll kelebekmomy yoğurt,süt falan deneyebilirsiniz ben sade sakız çiğniyordum o da iyi geliyordu
Meral_63 kelebekmomy soğuk süt iç bacım bire bir kaç kişiye burdan dedim teşekkür ettiler hepsi iyi geliyor
Ozgemlym kelebekmomy 28+1 den selam perişandım elimde gaviscon şişesi ile gezecektim nerdeyse şükür dün doktorum ilaç yazdı ❤️🙏
Ebrunr kelebekmomy geçmiş olsun. Yiyeceklerinizden baharatı çıkartın. Domates, portakal gibi asitli yiyecekleri olabildiğince tüketmeyin yemeniz gerekirse pişmiş halde tüketin. Asitli içecekleri zaten içmeyin. Sigara vs. Kullanıyorsanız daha çok tetikler. Çay ve kahvede aynı şekilde. Uyumadan 4 saat önce yemek yeme işlemini bitirmiş olun ve yemek yedikten hemen sonra uzanmayın biraz süre geçsin. Onun harici bol su. Ben bu şekilde dindirdim ilaç kullanmadan. Eğer sizi çok zorluyorsa doktorunuza danışarak ilaç kullanabilirsiniz.