Miniks29 Deletedmom525 Canım ben adet bitiminde başladım öyle yapılması gerekiyor diye biliyorum bitince başlıyorsun 21 gün. Sonra bıraktığında ya adet görüyorsun ya hamile oluyorsun
Miniks29 Deletedmom344 adetten sonra başlayacaksınız ki yumurtayı beslesin ve zamanında çatlatsın canım
Deletedmom344 Deletedmom525 Kız incir ağacı çıkartacaksın içinde😂 adet bittikten sonra iç şimdi içme hep şeker zaten😂
Deletedmom525 Deletedmom344 sana bişe diimi erkekler için keçi boynuzu kürünü yap kocana dr bize yapın dedi aşırı yararlı birşeymiş
Deletedmom525 Deletedmom344 incir kürünü de yapıcam ya on gün on gündür adet bittikten sonra devam ederim havuç kürü de yaparım bitince adet.kız artık dr lar bile alternatifli tıptan yararlanıyor çok öyle haplara falan aldanma bana kalırsa
[silindi] Kelebek7 ben kansızlık için yapmıştım çok faydasını gördüm gebe kalmadan önce mutlaka yapın bol bol kan lazım oluyır
Deletedmom344 Deletedmom525 Kız haklısın ilaçların hepsi kimyasal yan etkileri dolu hepsinin. Adet bittikten sonra başlayacağım incir kürüne. Aktardan da keçi boynuzu alırım. Bakalım ne olacak bu ay
Sngl_mhmt Benim görümcem 2 sene tedavi gördü ama çocugu olmadı tedaviyi bıraktı 1 ay incir kürü yaptı o ay hamile kaldı 3 tane ablamda incirle hamile kaldı bende incir kürü yaptım ama pek düzenli içmedim şimdi 4 aylık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ozlemm20 Kelebek7 ben çok uzun süre olmasada yaptım canım zeytin yağının içine 2 3 incir doğrayıp ertesi gün yedim eşimede yedirdim 6+2 haftalik hamileyim şu anda 😊
minikos Ozlemm20 hepsini mi yiyosunuz peki nasıl oluyo adetim biteli 1 hafta oldu Ovulasyon yapıyorum çatlamam olmadı daha başlasam olur mu acaba